![]() |
|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Motocykl: RD07
Przebieg: 50.000
![]() Online: 19 godz 18 min 36 s
|
![]()
Coś czuję, że Diverek musi się rozglądać za 2 Africa. O ile chce zasiąść swoja :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: Afryka RD03
![]() Online: 5 dni 3 godz 28 min 3 s
|
![]()
Jak już będzie taka możliwośc zakupu drugiego motoru to chciała bym Hondę 650 Dominator - ze względów wagowych, waży 152 kg , więc napewno łatwiej jak dla mnie przy podnoszeniu
![]() A poza tym, moim zdaniem ona jest miniaturką Afriki . Diverek - nie ma wyjścia musi mi ja dawać, w końcu wszystko co jest z nią związane jest na mnie ![]() ![]() Więc jak będzie niegrzeczny będzie musiał ![]() A poza tym musi mi ja wyprowadzić z garażu hehe ![]() Więc jak narazie się uzupełniamy. Jak będzie 2 motor to będziemy już razem latać po lasach, wodach, dziurach itp. Mam nadzieję że w tym lataniu nie będę sama jako dziewczyna,może znajdzie się jakaś koleżanka z którą będą mogła pośmigać to tu to tam...(chodzi mi np o grupę z lubuskiego). Bo jak będę latać tylko z chłopakami to jeszcze nauczę się "złych" nawyków ![]() ![]() ![]() Maseczki błotne będą już wtedy stałym elementem wypraw ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Niepokorna afrykańska żona
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Dark Side Of Stettinum
Motocykl: RD07a
Przebieg: 12 000
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 dni 11 godz 35 min 11 s
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Teraz to ja już sama nie wiem czy chce tego Dominatora
![]() Fajnie mi się jeździ na Afri, jak już dałam radę ją podnieść, to mam luz psychiczny że nie zginę w lesie ![]() Ale Dominator jest troszkę niższy... Poza tym będę się zastanawiać za jakiś czas, jak już będzie możliwość zakupu 2 motoru. Na razie ujeżdżam Afryczkę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa/Dworzec Centralny
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 6 dni 4 godz 22 min 48 s
|
![]() Cytat:
![]() Coś mi się też wydaje Brunetko, że jeśli utrzymasz zapał na tym samym poziomie, to przy następnym podejściu do egzaminu to Ty przeszkolisz pana egzaminatora ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Elutka - co do filmiku z instrukcjami dotyczącymi podnoszenie Afri, to sama nie wiem jak ja to zrobiłam
![]() ![]() Ale już wiem że dam radę !!! Jak będzie jakiś babski zlocik - to będę Wam podnosić motory ![]() ![]() ![]() Co do następnego egz. to termin mam dopiero 11 czerwca ... 11 - jest dla mnie szczęśliwą liczbą ![]() 11.... poznałam Diverka 11.... zdałam prawko na auto... więc mam nadzieję że następna 11 przyczyni się do mojego szczęścia ![]() Mój zapał dopiero się rozkręca... Ostatnio jak pojeździłam na tzw wodstocku - po różnym terenie,błocie Wróciłam sama do domku - po drodze ![]() Na szczęście nie było smerfików ![]() ![]() Specnaz mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Witam wszystkich
I tak skończył się długi weekend, wróciłam ze zlotu organizowanego przez Diverka Trochę nas było, pojeździłam choć trochę, czasami na 4 kołach a czasami na 2 ![]() Przetestowałam kilka motorów. Jak chciałam mieć Hondę Dominatora tak zakochałam się w Hondzie Transalpie. Dominator to maleństwo - po zobaczeniu i przetestowaniu na żywo... Trampek - to jest to !!! Choć dopóki nie będzie 2 motoru w rodzinie , będę musiała pocieszyć się Afri ![]() Zlocik był superowy ![]() Co niektórzy nie mogli w nocy spać więc impreza trwała 24 h ![]() Efekty tego później były, jak okazało się rano że jest co nieco połamane ![]() Z okolic Boryszyna wyruszyliśmy w sobotę , przyjechaliśmy do Kostrzyna i tam już zaczęła się impreza na całego. Latanie po górkach, po wodzie, zielona noc dla Naczelnego Filozofa skończyła się pastą do zębów we włosach ![]() Cała fotorelacja na http://picasaweb.google.pl/Diverka84 I jak zawsze z tylu zdjęć jestem może na 2-3 ![]() Już się nie mogę doczekać kiedy będzie jakiś następny zlocik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Co na Wrzesien 2013 na 2 pierwsze tyg. | Beny | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 18.04.2013 21:46 |
Regulator Napięcia - pierwsze oznaki agonii...? | piotr_3miasto | Układ elektryczny i zapłonowy | 46 | 30.12.2009 23:49 |