![]() |
|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
El Mariachi
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Podkarpackie
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 2 godz 12 min 15 s
|
![]()
Jak zastosujeszprzy panu łegzaminatorku zasadę afrykańską Dzida T i N to pan na bank bendzie wiedział że ma doczynienia z profeską.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: Afryka RD03
![]() Online: 5 dni 3 godz 28 min 3 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Blob ty lepiej takich porad przed egzaminem nie dawaj
![]() D - dzida T - trzoda N - najepka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Czas pokaże czy zastosuję się do w.w. wskazówek
![]() Wy lepiej piszcie mi tu jak zdać - cenne porady mile widziane !!!! Choć jak na razie się nie stresuję ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Tak szczerze powiedziawszy, to jakichś specjalnych porad nie ma. Wiele zależy od humoru egzaminatora, czy go np ktoś zdający przed Tobą za bardzo nie zagotuje itd. Ważne jest to żebyś pewnie i rozważnie prowadziła podczas egzaminu na mieście.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Katowice
Motocykl: RD07
Przebieg: ...
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 8 godz 16 min 57 s
|
![]()
z porad idiotyczno-praktycznych: teatralne gesty. Chodzi o to, aby egzaminator jasno i wyraźnie widział, że rozglądasz się na skrzyżowaniach (środek ósemki to też skrzyżowanie- pamiętaj), przed dojazdem do przejścia dla pieszych, przed ruszeniem (to ważne) itp.
a... i zapnij kask na placu ![]() Generalnie luz, pewność siebie i brak pośpiechu. Na zaczepki nie reagować, albo grzecznie i dosadnie dopytywać co szanowny egzaminator miał na myśli Jakby chcieli oblać, a nie bardzo wiesz za co, to pytaj, proś o uzasadnienie, w skrajnych (o ile jesteś pewna swojej racji) przypadkach nie zgadzać się- tak zdałem prawko na B- pan chciał mi wmówić kilka wykroczeń, z którymi się nie zgodziłem. Po wszystkim przyznał, że mnie wkręcał, bo chciał zobaczyć czy wiem co robię. Powodzenia ![]() p.s.: a trzy furie afrykańskie pewnie jeszcze zdążysz poznać, ważne tylko aby zachować odpowiednią kolejność ![]()
Zdrowia J. Ostatnio edytowane przez jaro5000 : 20.05.2010 o 11:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
A ja Wam obojgu życzę po prostu trafienia na życzliwego i normalnego egzaminatora!!
![]() ![]() Głowa do góry i powodzenia! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Za zielonymi górami, za lasami
Motocykl: czarny, pomarańczowe ladaco
![]() Online: 7 miesiące 1 tydzień 3 dni 21 godz 51 min 44 s
|
![]()
Cały wątek cennych porad znajdziesz tu http://www.africatwin.com.pl/showthr...E6+prawo+jazdy. Powodzenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Dzięki za wszystko.
A może umówmy się na taki expresowy zlocik w Gorzowie o godz 7.30 ( nasz egzamin) . Będziecie wstrzymywać ruch ![]() A po wszystskim pojedziemy na piwko ![]() Najwyżej przenocujemy wszyscy u Specnaza ![]() Na pewno nie miał by nic przeciwko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Relacja z dnia dzisiejszego
Dziś z Diverkiem pojechaliśmy do Gorzowa na nauke jazdy przed egz. Było fajnie... A najfajniesze było dopiero przede mną ![]() Pojechaliśmy sobie na woodstock i tam się zaczeła moja dzisiejsza przygoda z Afri. Diverek dziś sobie nie pojeździł za bardzo... A ja za to się wyszalałam BYŁO SUPER to co Diverek nagral, i jest pokazane na filmikach to pikuś co robiłam wcześniej.... ![]() Dzisiejszy dzień był przełomem jak dla mnie, Afri już moja !!!! Tylko jeszcze to stawanie... ale opanuje na bank !!! dziś na 3 postoje 1 wywrotka ![]() ![]() Chłopaki i dziewczyny było REWELACYJNIE Może jutro nagramy jakieś inne filmiki to wstawie je oczywiście na forum... Wiem że moje "latanie" to pikuś w porównaniu z Waszym , ale myślę że jak na początki nie jest źle.... ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Brunetka : 23.05.2010 o 08:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Co na Wrzesien 2013 na 2 pierwsze tyg. | Beny | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 18.04.2013 21:46 |
Regulator Napięcia - pierwsze oznaki agonii...? | piotr_3miasto | Układ elektryczny i zapłonowy | 46 | 30.12.2009 23:49 |