|
|
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() |
Mam podobne zdanie co do staroci jako lokata, swego czasu był moment na sztuczne windowane cen, no i zdechło , wielu myślało że biznesy życia porobią.
Ale sprzedaż zależy tylko i wyłącznie od kupującego , czy zapłaci i ile. Tych co chcą sobie grzebać czy trzymać i patrzeć jest jak by coraz mniej. Młodzież to głównie byle nowszy i do przodu. Kolega jakoś od roku sprzedaje Mercedesa 124, też chyba myślał że worek pieniędzy weźmie, a póki co nic się nie dzieje. Mówię spuść cenę i się pozbądź zamiast marzyć o kliencie , no chyba że chcesz sobie na niego patrzeć z kartką za szybą.
|
|
|
#2 |
|
Zakonserwowany
![]() |
Odbudowa starego to hobby wykonywane z zamiłowania i chęci wskrzeszenia trupa do życia, przede wszystkim. Zarabianie monety też, ale trzeba dobrze znać rybek ponieważ są motorki czy samochody dużej wartości i mające zwolenników i chętnie kupowane. Inne choć ładne nie są warte monety. Mi to wisi ile co jest warte jeśli mi się podoba bo robię to dla siebie.
124 to nie jest pojazd o wartości kolekcjonerskiej, tak się tylko wydaje tym co chcą go sprzedać .
|
|
|
#3 | |
|
Administrator
![]() |
Cytat:
Może jakiś rzadkie, wyjątkowe ale zwyczajny, nie. Może kiedyś zrozumie
|
|
|