|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Magneto
![]() ![]()
![]() |
#2 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Dzięki, przeglądając zdjęcia właśnie uznałem że może warto ubrać je w formę mini relacji
![]() Mazeniak - masz rację z tymi zdjęciami, ja wogóle miałem problemy żeby je załadować. Bo pierwotnie sztuka ok 13mb i mają po 50mpix. Taki jakiś dziwny telefon mam co takie robi. Byłem PEWIEN że imgur od razu je zmniejsza - u mnie na forum wyświetlają się zmniejszone. Próbowałem w aplikacji je zmniejszyć ale chyba się nie da lub coś się zawiesza. Na przyszłość - wszystkie zdjęcia zmniejszę przed załadowaniem do serwisu. Może jeszcze coś pokombinuję. Co do Bieszczadów kiedyś i dziś. Moja perspektywa jest względnie krótka bo może 12-letnia, wcześniej jeździłem w Tatry. Nie jestem też wytrawnym piechurem schroniskowym a raczej zwykłym turystą który bardzo lubi chodzić po szlakach, niekoniecznie tylko tych najpopularniejszych. Ale zawsze jest tak, że sentymenty robią swoje, zmiany i popularyzacja regionu ściąga wielu takich którzy niekoniecznie wiedzą po co tam się znaleźli. Zatem, jeżdżę w Bieszczady, bo nadal są piękne i każdy wyciągnie z nich dla siebie to co zechce. Za 20 lat pewnie jeszcze wiele się zmieni i wtedy będzie się wspominało jak to na początku tych lat 20-tych było fajnie ![]() magneto ![]() ![]() Pozdrawiam zimny |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Iran późną jesienią | trolik1 | Przygotowania do wyjazdów | 6 | 03.05.2021 20:51 |
Bieszczady | emillioo | Umawianie i propozycje wyjazdów | 1 | 29.07.2020 07:06 |
Genewa~Dakar 2020 jesienią | QrczaQ | Umawianie i propozycje wyjazdów | 1 | 27.04.2020 21:39 |
Bieszczadzki wypad przed jesienią | Neo | Polska | 21 | 24.09.2018 21:34 |