|
![]() |
#1 |
Gość
Online: 0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() |
![]()
Zarówno u mnie i brata przy prędkościach 50-70 km/h źle nie tłumił lekkich nierówności. Kierownica chodziła góra i dół na prawie idealnym asfalcie.
W serwisie powiedzieli że już sporo wymienili. Pytałem czy wymieniają na to samo co było tyle że nowe, to dostałem informację, że ten element obecnie jest pod innym numerem katalogowym, więc jest już nie ten sam. Może poprawiony ![]() Cytat:
Na złote. Na brązowe nie mogą wymienić na gwarancji, nie są przypisane do mojego modelu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 11 godz 26 min 3 s
|
![]()
jak sądzicie, mój jest już po gwarancji ale wszystko robione w ASO z fakturami (francja) czy jest jakaś szansa walczyć z naprawą w ramach gwarancji ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: Honda Wave 110i
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 4 godz 23 min 32 s
|
![]() Cytat:
Mi nie chcieli uznać. W lutym skończyła się gwarancja, podjechałem na początku kwietnia jak się cieplej zrobiło. Może będziesz miał więcej szczęścia. Robiłem anodę u Sancheza, ale nie zdążyłem się nacieszyć bo mi kierowca golfa skasował moto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
![]() Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 8 min 6 s
|
![]() Cytat:
Ten zawias nie jest tak czuły, żeby 'liście' wybierać i trochę bije po łapach np. na tarce, ale i tak mniej niż np. 690...
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Dolna półka - czy będzie jeszcze żyć? | peter8700 | Rama, zawieszenia, napęd | 12 | 21.06.2017 23:13 |
Dolna półka??? | Jacek12-j1 | Wszystko dla Afryki | 23 | 27.05.2014 22:22 |