|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Pyskowice
Motocykl: RD07a->R1150GS
Przebieg: za mały
![]() Online: 1 tydzień 23 godz 54 min 8 s
|
![]()
Hej !
Jak u Was z Larkami ![]() ![]() ![]() A tak wracając do tematu - świruje, zachowuje się tak jakby miał mocno rozkalibrowany ekran. Jest to mocno irytujące. Jak żyć ? no jak ![]() Po jakimś tam czasie potrafi działać elegancko. Obudowa cała, nigdzie nie upadł ani nie wpadł. Najchętniej to bym go wysłał komuś kto temat ogarnia do przeglądu . . . Pzdr!
ŚląskGliwiceLas - SGL Powiat Performance ![]() Ostatnio edytowane przez Guziec : 18.09.2012 o 13:18 Powód: :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
W zimę mam zamiar się tym zająć, zebrać wszystkie Larki chętne do napraw i zrobić sam z tym porządek na ile się da. Serwis larka to jakiś żart..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Kraków
Motocykl: TA 650
Przebieg: mój?TA?
![]() Online: 1 miesiąc 4 tygodni 3 godz 28 min 42 s
|
![]() Cytat:
"1. Dotknij przycisk , aby uruchomić kalibrację ekranu. 2. Wybierz TAK, aby rozpocząć kalibrację ekranu. Używając rysika dotykaj środka kursora (krzyżyka). Kursor będzie się przemieszczał, za każdym razem dotykaj rysikiem jego środka. 3. Po zakończeniu kalibracji ekran kalibracji zamknie się automatycznie. Jeżeli proces kalibracji si nie powiedzie, cała procedura będzie powtarzana a do skutku." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
To co kolega opisuje że raczej korozja padu dotykowego i wątpie by ponowna kalibracja ekranu coś dała ale walcz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Pyskowice
Motocykl: RD07a->R1150GS
Przebieg: za mały
![]() Online: 1 tydzień 23 godz 54 min 8 s
|
![]()
[QUOTE=rambo;258642]To co kolega opisuje że raczej korozja padu dotykowego i wątpie by ponowna kalibracja ekranu coś dała ale walcz
![]() Zdecydowanie kalibracja ekranu to nie to. Przetestowane. Dzisiaj go chyba rozbiorę. Zobaczymy co ma w środku ![]() Pzdr Rozebrałem ale nic co by wskazywało (tak gołym okiem) na jakieś uszkodzenie nie znalazłem. Zainwestuję w nowy wyświetlacz razem z dotykiem +-100,00 pln no chyba, że ktoś ma taniej ? Albo - Rambo, może do Ciebie go wyślę na upgrade ![]() ![]()
ŚląskGliwiceLas - SGL Powiat Performance ![]() Ostatnio edytowane przez Guziec : 21.09.2012 o 11:53 Powód: rozbiórka Larka |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Mocowanie Lark 35AT | ATomek | Zastosowanie praktyczne | 9 | 28.10.2013 18:04 |