![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 5 godz 6 min 26 s
|
![]() Cytat:
Z resztą sprawa chyba już nie aktualna bo gościa zdjęli z allegro. Ostatnio edytowane przez Bonjour : 07.02.2011 o 18:07 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() |
![]() Cytat:
Gosć faktycznie jest troche gburowaty i kiepsko u niego z terminami, ale stosunek jakości do ceny jest ok. Za żelowe siedzenie do Varadero zapłaciłem coś około 550zł dokłdnie nie pamiętam, było to rok temu, żel dla kierowcy i placaczka, bez żelu chyba ze 120zł taniej |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
blady
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Miasto: Żyrafóf
Motocykl: czarnulka
Przebieg: 15 tyś
![]() Online: 4 dni 20 godz 52 min 0
|
![]()
Wracając do tematu...
Przepraszam Bonjour ale mnie udało się z gościem umówić dopiero na dziś wieczór. Jutro rano przekażę Wam moje subiektywne zdanie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: wilidż Opole
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 6 godz 44 min 56 s
|
![]()
Ostatnio też obszywałem w Mariomoto i kanapa nie jest taka jaką chciałem. Inny krój i nie włożyli wkładki żelowej. Guma do mocowania drabinki była przecieta i napewno nie moja, bo uchwyt był zardzewiały.
Miało być 7 dni a skończyło się na 45. Jak mi odesłali to okazało się, że nie moja. Musiałem na nowo pakować i przesłać gościowi z Mazur który miał moją. Mimo, że było mnóstwo telefonów i latania po pocztach to nie dali ani grosza rabatu. Zrobili jakąś tam wyszywankę, ale chyba lepiej jakby jej nie było. Faktycznie gość gburowaty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: Yamaha TDM 850 4TX
![]() Online: 3 dni 9 godz 19 min 46 s
|
![]()
Sprobuj skontaktowac sie tez z
Zygmunt Sobiczewski tel.(022) 664 21 46, 0505 644 401 www:http://www.tapicer.futuro.pl/ Ja naprawilem tam obicie swojej kanapy z XJ - bez wodotryskow, ale szybko, niedrogo i dobrze. Moze sie dogadacie? ![]()
![]() |
#6 |
blady
Miasto: Żyrafóf
Motocykl: czarnulka
Przebieg: 15 tyś
![]() Online: 4 dni 20 godz 52 min 0
|
![]()
Nadal próbuję, może jutro...
|