![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 5 godz 6 min 26 s
|
![]()
Mnie się kanapy od Mariomoto nie podobają. Jakbym miał jakiego chopera albo cruisera to bym do niego oddał, ale do enduro to mi jego robota w ogóle nie pasuje. Choć może i są wygodne. Nie wiem nie jeździłem.
Ostatnio edytowane przez Bonjour : 07.02.2011 o 07:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Zambrów
Motocykl: CRF1000L
Przebieg: 64321
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 9 godz 15 min 6 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() |
![]() Cytat:
A skąd wiesz jaką mi kanape zrobił? że już Ci sie nie podoba? Widziałeś moją kanape? Gośc robi tak jak Ty chcesz, możesz mu wysłać zdjęcie, rysunek z wymiarami, możesz wybrac materiał, strukturę, kolor , obszycie, żel itp. Nie pisze tego by komuś zrobić reklamę, tylko stwierdzam, że mi zrobił prawie tak jak chciałem (wizualnie dokładnie tak jak chcialem na podstawie zdjęć jaki mu wysłałem) natomiast była za mało wycięta pod kosć ogonową i mogłem mu odesłać do poprawki ale sam poprawiłem. Bład wynikał tylko z tego ze nie miałem możliwości przymiarki bo daleko mieszkam. Ostatnio edytowane przez lotnik : 07.02.2011 o 17:28 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
Z resztą sprawa chyba już nie aktualna bo gościa zdjęli z allegro. Ostatnio edytowane przez Bonjour : 07.02.2011 o 18:07 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() |
![]() Cytat:
Gosć faktycznie jest troche gburowaty i kiepsko u niego z terminami, ale stosunek jakości do ceny jest ok. Za żelowe siedzenie do Varadero zapłaciłem coś około 550zł dokłdnie nie pamiętam, było to rok temu, żel dla kierowcy i placaczka, bez żelu chyba ze 120zł taniej |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
blady
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Miasto: Żyrafóf
Motocykl: czarnulka
Przebieg: 15 tyś
![]() Online: 4 dni 20 godz 52 min 0
|
![]()
Wracając do tematu...
Przepraszam Bonjour ale mnie udało się z gościem umówić dopiero na dziś wieczór. Jutro rano przekażę Wam moje subiektywne zdanie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: wilidż Opole
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 6 godz 44 min 56 s
|
![]()
Ostatnio też obszywałem w Mariomoto i kanapa nie jest taka jaką chciałem. Inny krój i nie włożyli wkładki żelowej. Guma do mocowania drabinki była przecieta i napewno nie moja, bo uchwyt był zardzewiały.
Miało być 7 dni a skończyło się na 45. Jak mi odesłali to okazało się, że nie moja. Musiałem na nowo pakować i przesłać gościowi z Mazur który miał moją. Mimo, że było mnóstwo telefonów i latania po pocztach to nie dali ani grosza rabatu. Zrobili jakąś tam wyszywankę, ale chyba lepiej jakby jej nie było. Faktycznie gość gburowaty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Miasto: Warszawa
Motocykl: Yamaha TDM 850 4TX
![]() Online: 3 dni 9 godz 19 min 46 s
|
![]()
Sprobuj skontaktowac sie tez z
Zygmunt Sobiczewski tel.(022) 664 21 46, 0505 644 401 www:http://www.tapicer.futuro.pl/ Ja naprawilem tam obicie swojej kanapy z XJ - bez wodotryskow, ale szybko, niedrogo i dobrze. Moze sie dogadacie? ![]()