|
|
#101 |
![]() |
Jestem niewyraźny. Może dlatego
|
|
|
#102 |
![]() |
Trochę szok - serwis BMW przystępny cenowo
Tylko nie rozpowiadajcie tego szeroko bo wezmo i podrożo
|
|
|
|
|
|
#103 |
![]() |
dzis mialem w rece FV za serwis Tigera800 z 2011. pozycja 'smarowanie łańcucha' = 100pln brutto. mały warsztat gdzies pod Cieszynem. ekskluzywny najwidoczniej.
|
|
|
|
#104 |
|
Stary wyjadacz
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: żywiec
Motocykl: RD07
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 tygodni 5 dni 11 godz 10 min 32 s
|
Futrzaku u nas (bo ja też z podbeskidzia) co niektóre warsztaty zdrowo poj… nie mówię, bo nikt za darmo nie będzie robił, ale…
Wymiana oleju 200-250 sama robota, regulacja zaworów w XRV pamiętam jak jeden mi powiedział 600. Myślałem że nie wie że tam śrubki są ale jednak wiedział. Czasem wychodzi na to że ASO ci zrobią taniej niż guru z szopy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#105 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Szczecin
Motocykl: mutant TA/AT
Online: 1 tydzień 2 dni 18 godz 29 min 17 s
|
Cytat:
-preparat do czyszczenia łańcucha- koszt -smarowidło -koszt -czas usługi -koszt Jeśli prowadzisz normalnie firmę a nie działasz w garażu to za smarowanie 30 zł -40 zł..... nie zarobisz.Lepiej w tym czasie robić coś innego. I nie twierdzę ze 100zł to jest mało,dla jasności. |
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Stary wyjadacz
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: żywiec
Motocykl: RD07
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 tygodni 5 dni 11 godz 10 min 32 s
|
A to jest druga sprawa… że jak ktoś zleca smarowanie łańcucha jeżdżąc motocyklem, to w sumie zasługuje chyba żeby go tyle skasować.
Chyba że ktoś to zrobił nie proszony to wtedy bym mu powiedział żeby się puknął w głowę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#107 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Szczecin
Motocykl: mutant TA/AT
Online: 1 tydzień 2 dni 18 godz 29 min 17 s
|
|