|
|
#21 | |
|
CRF 1100 ATAS
![]() |
Cytat:
Ale ANC trzeba dokupić dodatkowo, niestety: Kompatybilność z system komunikacji z funkcją ANC Kask motocyklowy Schuberth C5 ANC ECE został przygotowany w systemie Plug and Play do współpracy z dedykowanym interkomem Schuberth SC Edge ANC (sprzedawany oddzielnie) i fabrycznie wyposażono go w głośniki Cardo ANC o średnicy 53 mm oraz anteny dla komunikacji Bluetooth, Mesh i radia FM. Po zainstalowaniu kompatybilnego modułu SC Edge ANC dostępna jest pełna funkcjonalność aktywnej redukcji hałasu, która dzięki zaawansowanym algorytmom ogranicza dźwięki otoczenia, zwiększając komfort podróżowania i zmniejszając zmęczenie słuchu podczas długich tras. |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Administrator
![]() |
A jam mam Schubertha E1 z wbudowaną Seną i nie jestem zadowolony. Ch.. kask i ch... zestaw. Ale co poradzić, wybrałem po marce a tutaj kupa. Kask głośny, przy otwartej wentylacji powietrze wkur.. wpada w drgania co wręcz boli moje bębenki. Kask ciężki. Słaba blenda. Słaba widoczność. Słaba regulacja daszku, raz mi się już wypiął. Muzyki to nie słucham bo tylko mnie denerwuje. Jakość rozmów ok i słychać mnie ok, to jedyny plus. Czy zaufam Schuberthowi ponownie, nie wiem, może mam zbyt wysokie wymagania na to co płacę... ale chyba powinienem kupując kask za tyle siana...
|
|
|
#23 |
![]() |
Chomik tu trza się trochę orobić , np w moim przypadku dwie tulejki 20mm zrobiły to co ten system za kilowaty
![]() Jak będziesz chciał szczegóły to nie ma sprawy sprzedam taniej niż ten system
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 10 miesiące 1 tydzień 4 dni 27 min 4 s
|
Cytat:
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Administrator
![]() |
Mnie ciągnie do ANC w ramach ciszy a nie słuchania czegokolwiek
![]() P.S. A jednak wydaje mi się, że na razie wygrywają zatyczki za 2 zł, ewentualnie Alpine za 120zł, niż kask za 5500zł. Zwłaszcza, że E1 też miał być super a okazał się rozczarowaniem.
|
|
|
#26 |
![]() |
U mnie od 5 lat nolan i ncom plus Alpine dwa rodzaje i nie planuje zmian.
Jedyne czego żałuję że miałem kiedykolwiek Schuberta a tak poważniej to tego że za późno zacząłem jeździć w zatyczkach.
|
|
|
#27 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2017
Miasto: Niepruszewo
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 4 dni 8 godz 7 min 57 s
|
Cytat:
Wysłane z mojego CPH2653 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 10 miesiące 1 tydzień 4 dni 27 min 4 s
|
Z ciekawości, to jakaś specjalna szybka ? Teraz do mnie dotarło że pewnie chodzi o szybę w motocyklu a ja już oglądałem wizjery do tego kasku i zastanawiałem się jak oni to ściszyli bardziej
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
|
|
|
|
#29 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2017
Miasto: Niepruszewo
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 4 dni 8 godz 7 min 57 s
|
Szyba z C5 pasuje do e2 ale nie ma otworów na montaż daszku. Z e2 dostajesz zaślepki. Na moje ucho szyba z C5 jest ciut cichsza niż zaślepki.
Edit: jeszcze jedna ważna sprawa. Schuberth projektuje swoje kaski I testuje ja na motocyklach bez owiewek. Wielokrotnie miałem okazję się przekonać, że wystarczy wstać na motocyklu w kasku Schubertha I robi się dużo ciszej. Niestety, gdy owiewka zaburza przepływ powietrza, a to mocno psuje efekt wyciszenia. |
|
|
|
![]() |
|
|