|
|
#151 | |
|
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 10 miesiące 4 dni 21 godz 10 min 8 s
|
Cytat:
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
|
|
|
|
|
#152 |
![]() |
Czejś
Myślę że jedno zdjęcie będzie lepsze niż moja paplanina. Wzmiankowaną droga idzie granicą na SW od Zvornik do BajinaBaszta. Jadąc czasami zamiast tylko rozdziawiać gębę zrobię jakąś notatkę i ta zdaje się być informacją pewną.
|
|
|
#153 |
|
Elwood
![]() Zarejestrowany: Apr 2025
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
Online: 2 tygodni 16 godz 41 min 7 s
|
Zjechałem ten park dość konkretnie. Panoramiczne asfalty (wjazd od Strony), panoramiczne szutry w interiorze. Nawinąłem tam trochę km. Mocno turystycznie region. Stąd pochodzi endemiczny świerk serbski.
|
|
|
#154 |
|
Ajde Jano
|
Coś musiałeś pomieszać, dlatego nie mogłem sobie tego zwizualizować. Droga 842 którą pokazałeś jest w Bułgarii i dość daleko od tego parku. W parku narodowym byliśmy tylko wjechaliśmy od Mokrej Góry przez Mitrowac na Tarze . Od skrzyżowania drogi z drogą 170 na Bajina Basta, droga w parku to wąska ścieżka prowadząca gęstym lasem, żadnych widoków. Dopiero zjazd w dół do drogi 172 jest widokowo interesujący. Jadąc od Zwornika być może drogą R454 lub 28 podejrzewam że tam mogłeś zrobić swoją fotkę i w oddali widzieć pasmo górskie z parkiem narodowym z którego zjechaliśmy na dół
https://africatwin.com.pl/showthread...=40915&page=18 Jest też możliwe że droga gdzie zrobiłeś fotkę to jedna ta w Bułgarii ale to musisz sam rozstrzygnąć
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
|
|
|
|
#155 |
|
Elwood
![]() Zarejestrowany: Apr 2025
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
Online: 2 tygodni 16 godz 41 min 7 s
|
Rejon Carewicy, Gawrana w interiorze - tam biegnie kilka panoramicznych dróg szutrowych. Jedną z nich można zjechać z zalewu Zaowine do Mokrej Góry.
Okolice samego zalewu po jego wschodniej stronie, to samo.
|
|
|
#156 |
![]() |
Można pojeździć i rozstrzygnąć. Nic nie pomieszałem
do tego parku miałem jeszcze dobre 30km jak nic a droga ze zdjęciem to było dobra godzinę wcześniej. Bułgaria, jak pisałem wcześniej.Niemniej - okolica bardzo ładna. Po wyjeździe w okolice Baszty za góry wjeżdża się w krainę meczetów. Na stacji zero piwa.
|
|
|
#157 |
|
Ajde Jano
|
To w takim razie to nie mogła być droga 842 tylko o jakimś innym numerze. To dla mnie ważne gdybym chciał kiedyś poznać tą fajną drogę.
|
|
|
![]() |
|
|