|
|
|||||||
| Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#141 |
![]() |
Bluza świetna, sprawdza nam się w każdych warunkach, polecam.
Pytanie czy planowane są bluzy o mniejszej gramaturze oraz czy planowane są wersje z kieszeniami/kieszenią |
|
|
|
|
|
#142 |
![]() |
1.majkowski1 - bluza z makiem na pół rozmiar L
2.Pawel - bluza z zamkiem na całość rozmiar L 3. Lakrua - bluza z zamkiem na pół rozmiar M 4. Yarro - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 5. Ltd454 - bluza z zamkiem na całość rozmiar 2XL 6. Jaskola - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 7.BUZKA11 -bluza z zamkiem na pół rozmiar XL 8. Majo - bluza z zamkiem do połowy rozmiar L, jeżeli będzie za mała mogę wymieć na większy rozmiar?[ 9. Mikelos - typ B, zamek po całości, rozmiar L
|
|
|
#143 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2011
Motocykl: RD07
Przebieg: 45000
Online: 3 tygodni 6 godz 43 min 15 s
|
2.Pawel - bluza z zamkiem na całość rozmiar L 3. Lakrua - bluza z zamkiem na pół rozmiar M 4. Yarro - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 5. Ltd454 - bluza z zamkiem na całość rozmiar 2XL 6. Jaskola - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 7.BUZKA11 -bluza z zamkiem na pół rozmiar XL 8. Majo - bluza z zamkiem do połowy rozmiar L, jeżeli będzie za mała mogę wymieć na większy rozmiar?[ 9. Mikelos - typ B, zamek po całości, rozmiar L 10. Grzesiek - typ B, zamek po całości, rozmiar M |
|
|
|
|
|
#144 |
![]() |
Można prosić zdjęcie w kolorze, który będzie wykonany? Przejrzałem wątek i nie jestem do końca pewny.
|
|
|
|
|
|
#145 |
![]() |
2.Pawel - bluza z zamkiem na całość rozmiar L 3. Lakrua - bluza z zamkiem na pół rozmiar M 4. Yarro - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 5. Ltd454 - bluza z zamkiem na całość rozmiar 2XL 6. Jaskola - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 7.BUZKA11 -bluza z zamkiem na pół rozmiar XL 8. Majo - bluza z zamkiem do połowy rozmiar L, jeżeli będzie za mała mogę wymieć na większy rozmiar?[ 9. Mikelos - typ B, zamek po całości, rozmiar L 10. Grzesiek - typ B, zamek po całości, rozmiar M 11 kudłacz -A pół zamka- roz. L
|
|
|
#146 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2010
Miasto: Jarocin
Motocykl: RD07a
Online: 2 miesiące 1 tydzień 3 dni 9 godz 31 min 38 s
|
2.Pawel - bluza z zamkiem na całość rozmiar L 3. Lakrua - bluza z zamkiem na pół rozmiar M 4. Yarro - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 5. Ltd454 - bluza z zamkiem na całość rozmiar 2XL 6. Jaskola - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 7.BUZKA11 -bluza z zamkiem na pół rozmiar XL 8. Majo - bluza z zamkiem do połowy rozmiar L, jeżeli będzie za mała mogę wymieć na większy rozmiar?[ 9. Mikelos - typ B, zamek po całości, rozmiar L 10. Grzesiek - typ B, zamek po całości, rozmiar M 11 kudłacz -A pół zamka- roz. L 12. dziabka - B, zamek po całości, rozmiar XL |
|
|
|
|
|
#147 | |||
![]() |
Hej,
Przepraszam za zwłokę z odpowiedziami, ale trochę się pozmieniało po nowym roku i zostały uszyte bluzy na inne zlecenie. Mam trochę na stanie bluz w kolorze szarym i zamek na całość oraz kieszenie boczne. Cena dla zainteresowanych 380 + KW (15netto). Tabela rozmiarowa jak na początku wątku. Z tego co zostało mam rozmiary: S-XL i osoby, które są na liście z takimi rozmiarami będę się kontaktował PRIV. Przepraszam najmocniej osoby, które dopisały się do listy na rozmiary 2XL, bo nie mam jak ich obsłużyć teraz. Nie ode mnie zależało zamówienie. Jak tylko coś będę wiedział lub pojawią się możliwości, również będę się starał wyjaśnić i uzgodnić indywidualnie. Poniżej wklejam zdjęcia gotowych bluz i jak wyglądają po założeniu. Cytat:
Cytat:
Ja stosuję metodę na "cebulę" z koszulkami (170g), też się sprawdza. Cytat:
Dla info i dokładnego rozeznania co i jak z rozmiarem.... Mam 183cm wzrostu, 106 klatka, 96-98 pas i waga koło 88-92kg się waha, a mam dość długie ręce, a na sobie mam rozmiar L. |
|||
|
|
|
|
|
#148 |
|
Miasto: Białystok
Motocykl: CRF300R
Online: 4 miesiące 2 dni 5 godz 31 min 3 s
|
2.Pawel - bluza z zamkiem na całość rozmiar L 3. Lakrua - bluza z zamkiem na pół rozmiar M 4. Yarro - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 5. Ltd454 - bluza z zamkiem na całość rozmiar 2XL 6. Jaskola - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 7.BUZKA11 -bluza z zamkiem na pół rozmiar XL 8. Majo - bluza z zamkiem do połowy rozmiar L, jeżeli będzie za mała mogę wymieć na większy rozmiar?[ 9. Mikelos - typ B, zamek po całości, rozmiar L 10. Grzesiek - typ B, zamek po całości, rozmiar M 11 kudłacz -A pół zamka- roz. L 12. dziabka - B, zamek po całości, rozmiar XL 13. krzyśko - zamek po całości, rozmiar L |
|
|
|
![]() |
|
|