|
|
|||||||
| Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#23 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2025
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
Online: 1 tydzień 4 dni 20 godz 33 min 40 s
|
Ooo, potraktowali Ciebie ulgowo. Normalnie 500.
Co za ładny, spokojny obrazek. Dodam, że ja śmigając wzdłuż granicy kiedyś, zawsze zgłaszałem to SG. Nauczyłem się tego na Biesowisku wiele lat temu i dlatego tak ładnie wypadło to w 2011-tym bodaj. Utrzymywaliśmy świetne relacje z SG Wetlina. Bardzo się cieszę. Wolę zostać niezależnym. Powtarzalnym niezależnym. Czasami ością w dupie. Nie ma lekko. Podoba mi się ten z Django w obrazku. Będzie musiał się z tym obrazkiem na długo zaprzyjaźnić. Mam plan. Elwood nigdzie nie będzie odchodził, choć to kusząca wersja potencjalnych wydarzeń. ![]() To jego miejsce. ![]() To laurka dla dziadka Darka. Ten w hełmie, to ten dziadek, który wie wszystko. Zakuty w wiedzę łeb. To pisze/mówi dziecko, które dobrze wie w czym dziadek jest "słaby". Ważniejszy jest ten drugi - co wszystko wie. Kacprowi, jak "nie idzie" coś, to mówi: nie lubię dziadka. A jak nam coś wychodzi, to dodaje: kocham cie dziadku! Byc kochanym... Coś wspaniałego. To jest ta "niespodziewana" zmiana. Piętno wieloletniego stresu, nieustającego rozliczania się ze swoich błędów... Obecnie siedzę w kanale. Kanał ma 825m, 1765mb kątownika do zabezpieczenia antykorozyjnego. Zdjęcie zabudowy (łącznie 3520 ceowników o wadzie 20kg jeden) wstępne czyszczenie (skrobanie) do określonej klasy czystości, przeszliwowanie, odkurzenie, mycie, trzykrotne malowanie, oklejenie taśmą. 80% pracy za mną. Dzisiaj musimy skończyć malowanie. Symboliczne wyjście z tego kanału, będzie zasadniczo zamknięciem długoletniej walki z wyjściem finansowego dołka. Czeka mnie jeszcze klatka schodowa, to bęzie pierwszy od 25 lat - marsz "w górę". To pisze wam "Grzegorz Braun" tego forum.
|