![]() |
|
Szpej turystyczny - Produkty i Porady Wszystko co potrzebne do dużej i małej turystyki |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2009
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 7 godz 6 min 40 s
|
![]()
http://www.allegro.pl/item843446217_...liwych_r3.html
Jak odepniemy dolną część to mamy śpiworo-kurtkę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 5 godz 6 min 26 s
|
![]()
Ja mam i namiot i śpiwór Campusa. Nie pamiętam jakie modele.
Do zalet namiotu mogę zaliczyć: bardzo solidne i trwałe wykonanie. Mam go już 5 lat mimo licznych pijackich imprez nigdy nie szyty.Trwałe i dobrze pracujące zamki,świetnie rozwiązana wentylacja. Okienka wentylacyjne jak i wejście z moskitierami. Można otworzyć całe wejście a można tylko wierzchnia warstwę moskitierę pozostawiając zamkniętą. Warunkiem nie przemakalności jest to aby nic w środku nie powodowało kontaku wewnętrznej warstwy namiotu z tropikiem, ale to chyba w każdych namiotach. Jeśli nic nie dotyka nie przemięka w największe ulewy. Duży przedsionek. Wady to: duży rozmiar po złożeniu, troszkę za krótki, ale to już chyba moja wina bo mam 192 cm wzrostu. ![]() Do śpiwora nie mam zastrzeżeń. Długi, a po złożeniu malutki. Komfort użytkowania od +9. Ale spałem w nim jak było koło 2-3 na plusie i też nie zmarzłem. Dla mnie wystarczy. Miły materiał wewnątrz jak się tylko wejdzie od razu czuć przyjemne ciepło. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 3 godz 37 min 39 s
|
![]()
Hejka
NIc sie ie dzieje w temacie to ja poproszę o pomoc: Kupiłem śpiwór RECON 3 jest zajefajny ale co z tego jak firma Azymut dala ciała i nie sprowadzili (a obiecywali) specjalnych poszerzeń. Jestem w kropce bo spiwór ten jest za wąski w barach (80 cm u góry) dla mnie, czuje się jak sardynka w puszcze. Jeśli ktoś wie gdzie dokupić taki panel to proszę o kontakt. Jesli nie uda mi sie znalezc panelu poszerzajacego to odeśle ten i kupie inny; tu pytanie do forumowiczów: Czy znacie modele śpiworów, które są od razu szersze lub maja mozliwosc dokupienie takowego poszerzenia? Chciałbym wreszcie kupić coś w czym będzie mi wygodnie, ciepło i swobodnie. Śpiwór ma być raczej na późną wiosnę , lato i wczesną jesień (nie jestem zmarzluchem, ale chciałbym się pozapinać (moskitiera najlepiej) i spać bez namiotu.
![]() |
#4 |
Autobanned.
![]() |
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Poznań
Motocykl: 690 Enduro
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 4 godz 22 min 10 s
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#6 |
Autobanned.
![]() |
![]()
Dzięki Panowie. W ciuchach w nich da radę - czy za ciasne ? Aha - sama marka również mnie interesuje. Kupiłem jak do tej pory u nich jedynie zbiornik na wodę - 15 l - cieknie na zgięciu (składany) i trampolinę rehabilitacyjną - jest OK.
![]() |
![]() |
#7 |
Autobanned.
![]() |
![]()
Znalazłem Hannah - za 129 zł komfort ok 7'C. Ino nie wiem czy Czechom można zaufać
![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Śpiwór i mata | ex1 | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 187 | 02.03.2018 21:17 |