![]() |
|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1751 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Ålesund, N
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: Rosnacy
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 14 godz 37 min 58 s
|
![]()
Uzywam TengTools
Całego świata nie zmienisz ... Ludzi do miłości nie zmusisz, ani nawet do lubienia ciebie. Zawsze jednak masz wpływ na to , jaki jest ten kawałek świata wokół Ciebie i kto się w nim znajduje. https://youtu.be/skPjiSzR9n4?si=bnBpO9UVjUZGes_2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1752 | |
![]() |
![]() Cytat:
Ja mam klucze dwóch firm Bety i Proxxona. Betę kiedyś sprawdzałem co 5 Nm (jest w zakresie 6-36 Nm) i zawsze odczyt był 1-2 Nm poniżej wartości nominalnej. Generalnie dobrze bo nie przekręcisz ![]() Nie polecam na przykład wkrętaka dynamometrycznego proxxona. Zerwałem nim jakiś mały gwint bo był od nowości popsuty. Chyba była to jakaś ich wada bo znajomy opowiadał mi identyczną historię dotyczącą tego samego wkrętaka. Nie reklamowałem bo nie mogłem znaleźć paragonu. |
|
![]() |
![]() |