![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
no to byłem
![]() moje gumy z 2017r AD jakoś dały radę. polecam każdemu taki solidny wpierdol - i dla EGO i dla ciała. nie zapiąłem innego biegu niż 1, sesje były po 15 minut i zmiana grupy i apiać. przez 3h. przy 4 jeździe miałem już dość. jakoś nie odstawałem od pozostałych użytkowników na lżejszych i bardziej szosowych motocyklach /niektórzy mieli doświadczenia na torze/ co cieszyło natomiast GS się z lekka grzał przy tym turlaniu. no na pewno nie jest to optymalny sprzęt niemniej byłem tam zabytkiem/kustoszem muzeum ![]() przyzwyczaiłem się. byl gs 1250, 1300, hornet600, FMF? honda - czyli chyba stara XR600 na kołach SM, tiger explorer, Bandit 1250, bmw s1000r, bandit 600 i jeszcze coś tam coś tam ale nie będę udawał, że pamiętam. na pewno jeszcze pójdę/pojadę. naprawdę otwiera oczy i uczy solidnego przyłożenia się do techniki jazdy. zalecenie było jechać na 1 BEZ sprzęgła w ogóle. nie wiem jak to jest możliwe - jechałem po swojemu. wątpię zresztą, żeby zawodnicy nie używali sprzęgła. dobrze się zmachałem tym bardziej, ze dzisiaj dobrze przypiekło po południu. kto kolejny? ![]() p.s. Artek nichu nie kumam wpisu Twego ![]() ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Zawody Cross Country -- Góra Kalwaria | KML | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 0 | 31.03.2011 21:57 |