![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#131 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
![]() |
![]()
Niestety muszę się wypisać z tak zacnego spotkania
![]() 1. ja, jaaa (dawid8210) pasza+ namiot, koszulka M 2. Bałtrok 3. ArtiZet - jadło, namiot, koszulka M 4. Ramires - nocleg w pokoju. (może XRV jak zdążę, ale póki co AUTO) - koszulki 2 sztuki XL 5. Kwintal, namiot, wyżywienie, koszulka XXXL 6. Chomik (nocleg budynek+ żarcie+Stopa w koszulce nocnej XXL) 7. Adagiio, spanie w namiocie i wyżywienie, koszulka L . Nie ma srania po iglakach, przyjdę Africą to będzie dla mnie rocznica 20 lat, w 2005 roku byłem na moim pierwszym spotkaniu Czarnuchów. 8. Zbyszek_africa namiot, wyżywienie, koszulka XL 9. Walenty ,budynek, wyżywienie, koszulka XL, 10. Kupek (budynek, full wyżywienie) koszulka XL 11. Jarczoq (budynek, full wyżywienie) koszulka L 12. ATomek -namiot full karmienie piersią L świeża koszula 13. Majo - namiot, wyżywienie, 14. Nowy - tylko koszulka XL 15. Fiecia - namiot, śniadanie, koszulka XL 16. $zwagier, wstępnie namiot, koszulka L 17. andrzejpolej, wstępnie namiot jak kolega wyżej ��, koszulka L/XL 18. ------------------------------- 19. Matjas - pod dachem, koszulka XL 20. Reaper2033 - pokój, koszulka XL 21. R2D2 - namiot, wyżywienie, 2szt XXL 22. Steve69 - namiot, wyżywienie( bez cebuli!), koszulka XL 23. dominikon - namiot, bez jedzenia, koszulka M - 1 szt. 24. Wolly namiot, koszulka XXL 2szt,wyżywienie 25. Latynoski, namiot, koszulka XL bez jedzenia ( wstępnie nie jestem pewny czy będę wtedy w Polsce) 26. Jaro-Ino - pokój - wyżywienie - koszulka XXL. to musi się udać. Co może pójść nie tak 27. Dzieju ,może być i pod dachem i namiot jak wyjdzie , jedzonko też może być. 28. Jarek, wymiot, żarcie, koszuli L 29. Greton, może być pod dachem z wyżerką koszulka xxl 30. Gawron, pod dachem, wyżywienie, koszulka 3XL - 2 sztuki. 31. Barthez - pełne wyżywienie i dwie koszulki L i XL 32. Złoty - wstępnie pod dachem, pełna micha, koszulka L-2 sztuki, M-1 sztuka 33. Ula - jak będzie padać, to pod dachem, jak nie, to namiot, śniadanie, koszulka damska M 34. Bankowy - namiot, pełna micha 35. Movistar - namiot, żarcie , koszulka XL 36. Bartłomiej - namiot, śniadania, koszulka L i XL 37. Wasilczuk - namiot, bez michy, koszulka XL
![]() |
#134 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: CIECHANÓW
Motocykl: RD07a
Przebieg: 63000
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 3 dni 2 godz 32 min 51 s
|
![]()
1. ja, jaaa (dawid8210) pasza+ namiot, koszulka M
2. Bałtrok 3. ArtiZet - jadło, namiot, koszulka M 4. Ramires - nocleg w pokoju. (może XRV jak zdążę, ale póki co AUTO) - koszulki 2 sztuki XL 5. Kwintal, namiot, wyżywienie, koszulka XXXL 6. Chomik (nocleg budynek+ żarcie+Stopa w koszulce nocnej XXL) 7. Adagiio, spanie w namiocie i wyżywienie, koszulka L . Nie ma srania po iglakach, przyjdę Africą to będzie dla mnie rocznica 20 lat, w 2005 roku byłem na moim pierwszym spotkaniu Czarnuchów. 8. Zbyszek_africa namiot, wyżywienie, koszulka XL 9. Walenty ,budynek, wyżywienie, koszulka XL, 10. Kupek (budynek, full wyżywienie) koszulka XL 11. Jarczoq (budynek, full wyżywienie) koszulka L 12. ATomek -namiot full karmienie piersią L świeża koszula 13. Majo - namiot, wyżywienie, 14. Nowy - tylko koszulka XL 15. Fiecia - namiot, śniadanie, koszulka XL 16. $zwagier, wstępnie namiot, koszulka L 17. andrzejpolej, wstępnie namiot jak kolega wyżej ��, koszulka L/XL 18. ------------------------------- 19. Matjas - pod dachem, koszulka XL 20. Reaper2033 - pokój, koszulka XL 21. R2D2 - namiot, wyżywienie, 2szt XXL 22. Steve69 - namiot, wyżywienie( bez cebuli!), koszulka XL 23. dominikon - namiot, bez jedzenia, koszulka M - 1 szt. 24. Wolly namiot, koszulka XXL 2szt,wyżywienie 25. Latynoski, namiot, koszulka XL bez jedzenia ( wstępnie nie jestem pewny czy będę wtedy w Polsce) 26. Jaro-Ino - pokój - wyżywienie - koszulka XXL. to musi się udać. Co może pójść nie tak 27. Dzieju ,może być i pod dachem i namiot jak wyjdzie , jedzonko też może być. 28. Jarek, wymiot, żarcie, koszuli L 29. Greton, może być pod dachem z wyżerką koszulka xxl 30. Gawron, pod dachem, wyżywienie, koszulka 3XL - 2 sztuki. 31. Barthez - pełne wyżywienie i dwie koszulki L i XL 32. Złoty - wstępnie pod dachem, pełna micha, koszulka L-2 sztuki, M-1 sztuka 33. Ula - jak będzie padać, to pod dachem, jak nie, to namiot, śniadanie, koszulka damska M 34. Bankowy - namiot, pełna micha 35. Movistar - namiot, żarcie , koszulka XL 36. Bartłomiej - namiot, śniadania, koszulka L i XL 37. Wasilczuk - namiot, bez michy, koszulka XL 38. Balon - namiot, śniadanie, obiad , XXL 39. Rakiet - namiot, śniadanie, obiad , XXL |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 13 godz 7 min 5 s
|
![]()
2. Bałtrok 3. ArtiZet - jadło, namiot, koszulka M 4. Ramires - nocleg w pokoju. (może XRV jak zdążę, ale póki co AUTO) - koszulki 2 sztuki XL 5. Kwintal, namiot, wyżywienie, koszulka XXXL 6. Chomik (nocleg budynek+ żarcie+Stopa w koszulce nocnej XXL) 7. Adagiio, spanie w namiocie i wyżywienie, koszulka L . Nie ma srania po iglakach, przyjdę Africą to będzie dla mnie rocznica 20 lat, w 2005 roku byłem na moim pierwszym spotkaniu Czarnuchów. 8. Zbyszek_africa namiot, wyżywienie, koszulka XL 9. Walenty ,budynek, wyżywienie, koszulka XL, 10. Kupek (budynek, full wyżywienie) koszulka XL 11. Jarczoq (budynek, full wyżywienie) koszulka L 12. ATomek -namiot full karmienie piersią L świeża koszula 13. Majo - namiot, wyżywienie, 14. Nowy - tylko koszulka XL 15. Fiecia - namiot, śniadanie, koszulka XL 16. $zwagier, wstępnie namiot, koszulka L 17. andrzejpolej, wstępnie namiot jak kolega wyżej ��, koszulka L/XL 18. Rakiet - namiot, śniadanie, obiad , XXL 19. Matjas - pod dachem, koszulka XL 20. Reaper2033 - pokój, koszulka XL 21. R2D2 - namiot, wyżywienie, 2szt XXL 22. Steve69 - namiot, wyżywienie( bez cebuli!), koszulka XL 23. dominikon - namiot, bez jedzenia, koszulka M - 1 szt. 24. Wolly namiot, koszulka XXL 2szt,wyżywienie 25. Latynoski, namiot, koszulka XL bez jedzenia ( wstępnie nie jestem pewny czy będę wtedy w Polsce) 26. Jaro-Ino - pokój - wyżywienie - koszulka XXL. to musi się udać. Co może pójść nie tak 27. Dzieju ,może być i pod dachem i namiot jak wyjdzie , jedzonko też może być. 28. Jarek, wymiot, żarcie, koszuli L 29. Greton, może być pod dachem z wyżerką koszulka xxl 30. Gawron, pod dachem, wyżywienie, koszulka 3XL - 2 sztuki. 31. Barthez - pełne wyżywienie i dwie koszulki L i XL 32. Złoty - wstępnie pod dachem, pełna micha, koszulka L-2 sztuki, M-1 sztuka 33. Ula - jak będzie padać, to pod dachem, jak nie, to namiot, śniadanie, koszulka damska M 34. Bankowy - namiot, pełna micha 35. Movistar - namiot, żarcie , koszulka XL 36. Bartłomiej - namiot, śniadania, koszulka L i XL 37. Wasilczuk - namiot, bez michy, koszulka XL 38. Balon - namiot, śniadanie, obiad , XXL aktualizacja listy
![]() |
#136 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2011
Miasto: Kraków
Motocykl: Tiger 800 XC
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 8 godz 45 min 41 s
|
![]()
2. Bałtrok 3. ArtiZet - jadło, namiot, koszulka M 4. Ramires - nocleg w pokoju. (może XRV jak zdążę, ale póki co AUTO) - koszulki 2 sztuki XL 5. Kwintal, namiot, wyżywienie, koszulka XXXL 6. Chomik (nocleg budynek+ żarcie+Stopa w koszulce nocnej XXL) 7. Adagiio, spanie w namiocie i wyżywienie, koszulka L . Nie ma srania po iglakach, przyjdę Africą to będzie dla mnie rocznica 20 lat, w 2005 roku byłem na moim pierwszym spotkaniu Czarnuchów. 8. Zbyszek_africa namiot, wyżywienie, koszulka XL 9. Walenty ,budynek, wyżywienie, koszulka XL, 10. Kupek (budynek, full wyżywienie) koszulka XL 11. Jarczoq (budynek, full wyżywienie) koszulka L 12. ATomek -namiot full karmienie piersią L świeża koszula 13. Majo - namiot, wyżywienie, 14. Nowy - tylko koszulka XL 15. Fiecia - namiot, śniadanie, koszulka XL 16. $zwagier, wstępnie namiot, koszulka L 17. andrzejpolej, wstępnie namiot jak kolega wyżej ��, koszulka L/XL 18. Rakiet - namiot, śniadanie, obiad , XXL 19. Matjas - pod dachem, koszulka XL 20. Reaper2033 - pokój, koszulka XL 21. R2D2 - namiot, wyżywienie, 2szt XXL 22. Steve69 - namiot, wyżywienie( bez cebuli!), koszulka XL 23. dominikon - namiot, bez jedzenia, koszulka M - 1 szt. 24. Wolly namiot, koszulka XXL 2szt,wyżywienie 25. Latynoski, namiot, koszulka XL bez jedzenia ( wstępnie nie jestem pewny czy będę wtedy w Polsce) 26. Jaro-Ino - pokój - wyżywienie - koszulka XXL. to musi się udać. Co może pójść nie tak 27. Dzieju ,może być i pod dachem i namiot jak wyjdzie , jedzonko też może być. 28. Jarek, wymiot, żarcie, koszuli L 29. Greton, może być pod dachem z wyżerką koszulka xxl 30. Gawron, pod dachem, wyżywienie, koszulka 3XL - 2 sztuki. 31. Barthez - pełne wyżywienie i dwie koszulki L i XL 32. Złoty - wstępnie pod dachem, pełna micha, koszulka L-2 sztuki, M-1 sztuka 33. Ula - jak będzie padać, to pod dachem, jak nie, to namiot, śniadanie, koszulka damska M 34. Bankowy - namiot, pełna micha 35. Movistar - namiot, żarcie , koszulka XL 36. Bartłomiej - namiot, śniadania, koszulka L i XL 37. Wasilczuk - namiot, bez michy, koszulka XL 38. Balon - namiot, śniadanie, obiad , XXL 39. Konrad - namiot, wyżywienie, koszulka XXL |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2021
Miasto: Wola Kosnowa, Sosnowiec
Motocykl: RD07
![]() Online: 3 dni 7 godz 4 min 12 s
|
![]()
Majo, dzięki za informacje ale Wy ruszacie z Dorohuska ok 6.00 a ja planuje wystartowac od siebie około 4.00-5.00 w piątek tak wiec w tamtych okolicach bede około 10.00-11.00 dopiero. Chyba się tego jednak nie uda zgrać. Mysle że jednak spotkamy się na miejscu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 19 godz 31 min 26 s
|
![]()
Drogi "Motomyszu"
i inni ,którym komunie pokrzyżowały misternie ułożony plan ! ! Moszna to połączyć--przyjechać w piątek i zdążyć na niedzielną komunię. A o takim rozwiązaniu i jak TO zrobić opowie Jarek (Garwoliniak) . Na jednym z wiosennych zlotów w Białej zastosował pewien trik. Pytajcie , a się dowiecie............... ciał |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2010
Miasto: Szikago
Motocykl: Była ST, była DR, była RD03 Rejli. Czas na LC8 Ładwenczer. KTM690R. ATRD07. KTM 950SE
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 4 dni 17 godz 19 min 56 s
|
![]()
Zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami podaje nr konta na które osoby zainteresowane wyżywieniem w Bazie będa mogły wpłacić pieniądze.
W tytule należy wpisać Nr z listy, nick, ilość obiadów (np niektórzy będą tylko w sobotę) Wpłacamy tylko za obiady, resztę uiszczamy na miejscu. Planowany obiad piątek ok 18 Sobota rano ok 9 śniadanie Sobota obiad ok 16 Niedziela rano ok 9 śniadanie Przykład Zlot XRV 12.ATomek dwa obiady( kto będzie chciał jeden pisze obiad piątek lub obiad sobota) 11 1160 2202 0000 0002 6301 3972 Ewa Bratyńska Koszt jednego obiadu to 38pln. Lista zostanie zamknięta 18 Maja |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
![]() |
![]()
Stopa a jak przerobić Crosstourera na Afrykę, masz pomysł ?
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Zlot posiadaczy Hondy XRV (RD03-07A) l10-12 Maj 2024 | WojtekBBI | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 460 | 13.03.2025 09:41 |
XRV 650 RD03 ZLOT TURYSTYCZNY (01-03.07.2022r.) | majo | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 68 | 06.07.2022 21:42 |
Termin zlotu na MRU | diverek | Umawianie i propozycje wyjazdów | 9 | 13.05.2010 18:08 |