![]() |
|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Możecie napisać co jest nie tak z tą membraną albo dać fotkę dobrej ?
Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() |
![]() Cytat:
Pracuję w firmie która handluje na dużą skalę z Rosją , Białorusią i Ukrainą... tak .. tak Co tydzień mamy (wszyscy zainteresowani w firmie) dostawę białoruskiej "ropy" po 4.80 . Wierzcie albo nie , ale mój roboczy 22 - letni Sharan 1.9 tdi odpala jak benzyniak od strzała a i jakiś mocniejszy się wydaje , a żony hundai 2.0 crdi pali mniej o 1 litr na 100 (w koło komina , a jest paliwożłopem w takich warunkach) Ropa ma kolor/odcień niebieski , okres testowania ponad 2 lata. Serio , serio , zadna teoria spiskowa. Edyta: W sumie to przepraszam bo nie do końca w temacie , ponieważ to jednak nie benzyna , ale jakość paliw w UE zaczyna mie zastanawiać. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
To nie w eu to u nas tak jest. Swego czasu jak jeździłem cysterną to on i benzyna z Rosji wyglądały i pachniały jak za komuny, a tera gównem zalatują.
![]()