![]() |
|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2021
Miasto: Wola Kosnowa, Sosnowiec
Motocykl: RD07
![]() Online: 3 dni 5 godz 30 min 2 s
|
![]()
Cześć Dawid. Twój pomysł zacny ale w okolicy nie znam nikogo za bardzo z RD07. Rozmawiałem dzisiaj z Bałtrokiem w tej sprawie i dobrze żarło ale zdechło bo On ma moduł który mógłby mi pożyczyć na próbę ale od RD07A (więc inny). Póki co plan mam na jutro na jakieś działania mimo że innego modułu nie mam. Będę chciał jutro sprawdzić cewki impulsatora. Może te kroki powiedzą coś nowego i coś wyjaśnią. Jeśli nie będę szukał kogoś z "siódemką" w okolicy. Dzięki za odzew.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ReGeNeRaToR
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Olsztyn
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 1 godz 30 min 9 s
|
![]()
Moduł wygląda OK, te moduły rzadko się psują a jak już to przez usterkę regulatora i napięcie zasilania powyżej 20V.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Spadek mocy (tak jak by się kończyło paliwo) | JarekAT | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 11 | 05.09.2017 22:34 |
Nie trzyma wolnych obrotow | teddy-boy | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 9 | 23.10.2014 21:56 |
lekkie dławienie poniżej 3000 obr | Africa | Uklad paliwowy i wydechowy | 17 | 16.03.2011 00:17 |
Dławienie na niskich obrotach - Cuda nie widy! | Kishon | Uklad paliwowy i wydechowy | 20 | 15.08.2009 01:22 |