|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Czy odpowietrzyłeś układ z kołem w górze?
Mapy też mogą być dobrym tropem. Trzeba by zerknać co tam siedzi, czy sondy są włączone czy wyłączone, itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
odpowietrzania jeszcze nie robilem. procedure znam. weszlo 2L na 2,3L z instrukcji. bede mial pomoc to to zrobie bo sam tego nie wtargam na 50 cm po rampie. to odpowietrzanie z tego co widze robi sie przy wykreconej srubie po lewej stronie chlodnicy. korek ma byc zakrecony, bak zdjety. dlugo tak to trzeba trzymac na pochylni? kilka minut? korek chlodnicy zalozony nowy OEM.
![]() |
#3 |
księgowy...
![]() |
![]()
Witaj
Pompa wody już była wymieniana? Czy klient miał już inne motory i jak długo ma kata? U mnie w aktualnej temperaturze otoczenia potrzeba mu ok. 10-12 minut na biegu jałowym żeby wentylator się włączył. W jeżdzie miejskiej w gorący dzień praktycznie wentylator chodzi non-stop. Po starej afryczce gdzie wentylator rzadko kiedy się włącza, po przesiadce na kata długo nie mogłem się przyzwyczaić. Może mu tylko powiedz że tak ma być. ![]() Odpowietrzenie sprawdź. pozdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() ile plynu musiales dolac Łukasz po odpowietrzeniu? jaki to rzad wielkosci? 100-200mln? więcej? na forach kata ludzie pisza o montazu dodatkowego wiatraka.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Temperatura cylindrów | teflon. | Układ chlodzenia | 4 | 11.05.2017 21:49 |
Wysoka temperatura | Roni92 | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 14 | 19.09.2015 11:46 |
Wysoka temperatura. | Tomas_XRV | Układ chlodzenia | 67 | 04.09.2013 00:41 |
Temperatura a praca silnika | MARTINEZ | Układ chlodzenia | 7 | 01.03.2012 13:35 |