Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Warsztat XRV 650 / XRV 750 > Układ elektryczny i zapłonowy

Układ elektryczny i zapłonowy Montaż, demontaż oraz kontrola elementów jak: alternator, akumulator, regulator napięcia, CDI, okablowanie, światła, bezpieczniki, przełączniki, światła stopu, czujnik nóżki bocznej, wiatraki, klaksony, tripmastery, kontrolki, rozruszniki i kierunkowskazy.

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 07.11.2009, 13:10   #1
matjas

matjas's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Brzezia Łąka
Motocykl: nie mam AT jeszcze
matjas will become famous soon enough
Online: 4 miesiące 2 tygodni 19 godz 5 min 13 s
Domyślnie

no stety widac ze sie powoli misie beda za to brać. i w sumie dobrze bo porzadek byc musi. jak kupilem swoja afri z niemcowa to miala wpisane w dowodzie przewody ham x 3, wyzsza szybę i risery kierownicy. tam juz od dawna nie ma zartow.
juz z innej bajki slyszalem także o lotnych patrolach Policmajstrów z sonometrem...
po lataniu z przelotem w Afri a potem z jeszcze głośniejszym w LC4 w caponordzie postanowiłem pozostać przy oryginałach tak na wszelki. no i wlasnie z uwagi na wielozwierciadłowy reflektor wielki jak stół nie mam szans na założenie xenona. na szczescie Capo świeci tak jak trzy afryki na długich do kupy.
niemniej myślę, że to kwestia już niedługa kiedy stanie sie problemem robienie przeglądów 'po znajomości' a i wiedza Policji nt.motocykli będzie taka, że nie wciśnie się im byle gufnianego kitu.
ta.
buzi
matjas

Zasady Postowania