![]() |
|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Zimny, jakiś czas temu obiło mi się o uszy, że BMW ma jakiś specjalny program, dzięki któremu do klasyków możesz kupić części w ASO (spróbujcie to zrobić u japońców) i ceny nie zabijają. Prawda to?
www.kolejnydzienmija.pl 2014: Żatki Bolek na promie kosmicznym 2015: Veni Vidi Wypici 2016: Muflon na latającym gobelinie 2017: Garbaty Jednorożec 2018: Czarny Jaszczomp 2019: Rodzina 50ccm plus 2020: Żółwik Tuptuś 2021: Chiński Syndrom 2022: Nie lubię zapierdalać 2023: Statek bezpieczny jest w porcie, ale nie od tego są statki 2024: Uwaga bo ja fruwam 2025: Ekwipunek Załogi Gogurka |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
![]() |
![]()
No ciekawe, bo do np 03 tłoków w Hondzie już nie ma.
![]() |
#3 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Nie wiem o programie ale kolega który dobrze zna temat mówi że nie ma problemu z dostępnością części do maszyn z lat 70 czy 80, są produkowane niewielkimi seriami zależnie od zapotrzebowania rynku. Oczywiście nie wszystkie części są produkowane ale całkiem sporo.
Zerknąłem w katalog - do np r60 z lat 70tych części np sprzęgła można spokojnie kupić. Ceny podobne jak do mojego olejaka. Dostępność 3-10 dni. W szczegółach nie znam tematu ale widzę że sporo starszych modeli jest i części są dostępne. Pozdrawiam Zimny |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() |
![]() Cytat:
BMWOEMparts czy jakoś tak - ale jest to po prostu wyszukiwarka numerów katalogowych dla komunikacji z ASO i wstępnej orientacji w cenie. przyznać muszę, że obsługa w BMW W-w była zawsze szybka i WZOROWA ![]()
![]() |