![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 11 min 23 s
|
![]()
Mam Touarega2 od Richy, trzy/cztery lata temu zakupiłem w Krakowie gdzieś za Rondem Mogilskim w kierunku N.Huty /wtedy kosztowała coś kole 1.800 zł./. W/g mnie to bardzo dobra, choć mniej znana u nas m-ka, wcześniej też miałem Riche kupioną jako używkę na niemieckim ebay-u, która u mnie była dość intensywnie użytkowana - z jednej i drugiej byłem mocno zadowolony.
Ps. RST nie miałem ale Helda kilka sezonów "testowałem" i w moim odczuciu jakość porównywalna z delikatnym wskazaniem na Riche /przy mojej "drobnej" posturze Richa lepiej leży i ma moją rozmiarówkę trafioną w pkt./ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BANDA LUBLIN
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Lublin
Motocykl: RD04
Przebieg: Kręcony
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 6 dni 11 godz 21 min 28 s
|
![]()
Richa, miałem starsze modele kurtek, spodni, nazw modeli nie pamiętam już, ale wykonanie, trwałość i jakość materiałów, pierwsza klasa. Ośmielę się powiedzieć, że to taka belgijska odpowiedź na niemieckiego Hein gericke. Helda nie znam, a Rst sobie nigdy bym nie kupił. Richa moim zdaniem deklasuje Rst, ta Richa, którą ja znam, znałem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
richa |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
RICHA czy to dobry wybór? | rafal11 | Ciuch Afrykańczyka | 2 | 01.04.2022 20:50 |
Ciuchy fimry RICHA | puello | Ciuch Afrykańczyka | 15 | 04.09.2009 21:12 |