![]() |
|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2015
Miasto: RZE
Motocykl: kiedyś było
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 12 godz 37 s
|
![]()
a i jeszcze zapomniałem dopisać o "wtopach" wypadkowych.
Z tego co mi wiadomo, 2 lub 3 grube wypadki miały miejsce na tej samej "kupie" liści pod którą był rów na całe koło, sam osobiście zostałem kopnięty siedzeniem w 4litery i kolejne kółka już były w tym miejscu objeżdżane. na RB zostały zaznaczone duże kałuże, a ani tych liści, ani drzewa w poprzek nie był oznaczonych, choć drzewo w drugi dzień było już obstawione Toyotą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Miasto: Pomorze
Motocykl: CRF 300L
![]() Online: 10 godz 5 min 31 s
|
![]()
nie liście tylko zrębki drzewne
![]() ale faktycznie było to niebezpieczne miejsce, ktoś kto wjechał w to z dużą prędkością momentalnie wylatywał z motocykla i się łamał. tak samo jak wspomniałeś o sosnie leżącej w poprzek drogi i głębokich po pas kałużach. Ogólnie super impreza, we wrześniu ruszamy na mazury na ADV24 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1100L AS, Husqvarna 701 Enduro, KTM 890 Adv R
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 18 godz 16 min 20 s
|
![]()
Nie wiem co z tą sosną... Było ją widać z pół kilometra, można było przeskoczyć albo objechać bez problemu. Potem została odgrodzona bo ktoś sobie zrobił na niej krzywdę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2015
Miasto: RZE
Motocykl: kiedyś było
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 12 godz 37 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1100L AS, Husqvarna 701 Enduro, KTM 890 Adv R
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 18 godz 16 min 20 s
|
![]()
Miałem tam sporo, nie patrzyłem na prędkościomierz. Tam było szybko w tym miejscu faktycznie ale bez przesady. Ani ta sosna szeroka ani bez możliwości objechania. Ale rozumiem, że jak wiele osób jedzie to mogą się zdarzyć nieszczęśliwe zdarzenia. Tylko czy można tego zupełnie unikać? Rajd to rajd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Endurorally 2021 | Onufry22 | Dział Producentów i Dostawców | 91 | 16.09.2021 12:36 |