Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Warsztat CRF 1000 / CRF 1100 > Oprogramowanie, wyświetlacz, nawigacja

Oprogramowanie, wyświetlacz, nawigacja Wszystko co tyczy się głównego wyświetlacza, oprogramowania motocykla, nawigacji i podobnych

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 22.03.2022, 08:10   #1
crimson
CRF 1100 ATAS

Miasto: Kraków i okolice
Motocykl: CRF 1100 ATAS
crimson jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 4 godz 52 min 4 s
Domyślnie

Spróbuj zobaczyć, czy w trakcie połączenia telefonicznego, nie masz na wyświetlaczu włączone "Mute" - kolega miał taki przypadek, po dwóch godzinach walki "odkliknęliśmy" ten mute na wyświetlaczu i voila.
"Mute" - ikona taki przekreślony głośnik.

Edit: jestem pewien w 99%, ze to ten przypadek - pisząc wyświetlacz, mam na myśli monitorek Hondy, tam bodajże z prawej strony jest możliwość wyciszenia mikrofonu. To kiedyś było u kolegi przyczyną. Sprawdź proszę.

Ostatnio edytowane przez crimson : 22.03.2022 o 09:15
crimson jest online   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 22.03.2022, 13:59   #2
mateuszf

Motocykl: ATAS 2021 DCT
mateuszf jest na dystyngowanej drodze
Online: 20 godz 4 min 22 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał crimson Zobacz post
Spróbuj zobaczyć, czy w trakcie połączenia telefonicznego, nie masz na wyświetlaczu włączone "Mute" - kolega miał taki przypadek, po dwóch godzinach walki "odkliknęliśmy" ten mute na wyświetlaczu i voila.
"Mute" - ikona taki przekreślony głośnik.

Edit: jestem pewien w 99%, ze to ten przypadek - pisząc wyświetlacz, mam na myśli monitorek Hondy, tam bodajże z prawej strony jest możliwość wyciszenia mikrofonu. To kiedyś było u kolegi przyczyną. Sprawdź proszę.
Hmmm teraz to mnie zaskoczyłeś, bo nie potrafię sobie przypomnieć co widać na ekranie, gdy dzwonię... Wydaje mi się, że jak mam sparowany telefon to widzę widok tj. ekranu dzwonienia telefonu (załączam przykład , oczywiście nie ma klawisza facetime), a tam jest takie wielkie kółko z klawiszem "mute", więc sądzę, że rzuciłoby mi się to w oczy. Nie kojarzę, żeby gdzieś obok był osobny klawisz do tego, ale dziś na pewno to sprawdzę. Dzięki!!
Załączone Grafiki
Typ pliku: png Zrzut ekranu 2022-03-22 135746.png (59.2 KB, 100 wyświetleń)
mateuszf jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania