|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2018
Miasto: Olsztyn (Wa-Ma)
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: mój 3,5
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 13 godz 53 min 56 s
|
![]()
Piękna wycieczka, szkoda że tak szybko zakończona... Ciekawe miejsca, i to tuż obok mnie (jestem z Olsztyna...), będę musiał zaplanować na wiosnę.
Co do rurek w stropie schronu / bunkra. Trafiłem na filmik, w którym chyba jest to wyjaśnione na przykładzie dobrze zachowanego obiektu (tak ok. 17:20): https://www.youtube.com/watch?v=csKFKMjfhpk Gość może jakimś super ekspertem nie jest, ale sporo ciekawych miejsc odwiedza na swoim kanale. Przygotowując powrót na Mazury, można sobie zaplanować parę fajnych miejscówek do zobaczenia... P.S. Olsztyn, Dobre Miasto i Lidzbark Warmiński to je Warnijo, znaczy Warmia ! (musiałem...)
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
OdjazdoWE wakacjE samolotoWE COVIDoWe kto wiE, kto wiE? (czyli rymowane wakacje 2021) | wojtekk | Kwestie różne, ale podróżne. | 11 | 07.04.2021 09:32 |
Ekspedycja naukowa prof. Knoblaucha, czyli w poszukiwaniu pory deszczowej w Namibii i Botswanie [2013] | kiub | Trochę dalej | 111 | 17.06.2018 12:16 |
Końcowi sezonu stanowczo NIE, czyli w poszukiwaniu SŁOŃCA [Bałkany, 2012] | Rychu72 | Trochę dalej | 60 | 29.11.2012 09:22 |