![]() |
|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
malarz
![]() |
![]()
Ja mam zwykłe "imadełko" z allegro i też nic się nie dzieje złego, a mam 4-roletnie sony.
![]() |
#2 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Montuje w takim razie garmina, w sumie z tym telefonem to słaby pomysł był.
![]() |
#3 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 1 godz 3 min 28 s
|
![]()
Też tak uważam i każdy musi do takiego wniosku dojść sam. Wiem że jest mnóstwo ludzi którzy są zachwyceni możliwością korzystania z telefonu podczas jazdy motocyklem, sam próbowałem się do takiego sposobu korzystania przymierzyć. Mam fajny uchwyt z ładowarką ale na dłuższą metę wolę nawigację a telefon ewentualnie niech służy do dzwonienia i ewentualnej kontroli. Sposób trzymania telefonu jak na obrazku częściej jest zastąpiony włożeniem go do torby na baku z podpiętym ładowaniem, ma dużo mniej styczności z otoczeniem oraz na pewno mniej wibracji. Nawet z moim słabym wzrokiem na ekranie nawigacji bez kłopotu zobaczę rozjazdy, czego nie mogę powiedzieć o ekranie telefonu.
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
"Oranżada"dla przyszłego "zdrajcy". | MOTOMYSZA | Wszystko dla Afrykańczyka | 7 | 29.10.2012 19:21 |