![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
![]() |
![]() Cytat:
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: May 2015
Miasto: Kraków
Motocykl: ATAS 2024
Przebieg: 8000
![]() Online: 1 miesiąc 4 dni 12 godz 9 min 12 s
|
![]() Cytat:
Nie zmienia to faktu, że to system jak p/deszczówka i w sytuacji jaką opisał wcześniej Emek pod drzewem, jesteś kompletnie przemoczony, zanim się ubierzesz. W laminacie, nawet jak masz rozpięte zamki to od razu do nich nie wleje się wiadro wody, no chyba,że jedziesz w koleinie koło Tira, to może. Kiedyś przymierzałem companiero i jak dobrałem rozmiar ubranka wewnętrznego, to z tym zewnętrznym robiło się ciasno, a wracając do ilości zamków i ilości warstw laminatu, to ta 2-warstwowa jest z reguły cieńsza i masz większe wrażenie przewiewności. Było, że spodnie Ruki jedwab , a Klima twarde - tak jest na początku, po pierwszym deszczu i praniu, rąbią się normalne i cała sztywność znika, mówię oczywiście o laminacie 2 warstwowym, bo spodnie badland pro, raczej pozostaną szywne, ale tam jest superfabric i 3 warstwowy laminat. Piszę precyzyjnie, żeby nie wzbudzać jakiś niezdrowych nabrUekscytacji . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kurtka Klim Badlands Pro opinie? | Dubel | Ciuch Afrykańczyka | 174 | 02.09.2022 20:42 |