|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Aug 2021
Miasto: Miasto bez kantów. :-)
Motocykl: Africa Single :-)
![]() Online: 17 godz 32 min 40 s
|
![]()
[dopisek moderatora]
Cytat:
Pozdrowionka Ostatnio edytowane przez Novy : 28.09.2021 o 21:21 Powód: Wklejenie postów + dopisek |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() |
![]()
Airoh Commander, jestem zadowolony, obwód mojego łba jest w górnym zakresie rozmiaru więc kask siedzi bardzo stabilnie, dziób nie jest za bardzo wysunięty i nie ogranicza ruchów. Kask ma blendę słoneczną, w komplecie jest szybka z pinlockiem i chinguard, na dłuższych tripach można zatem uzbroić kask pod dłuższe asfaltowe przeloty - nie wiem jak się natomiast spisuje w takiej konfiguracji bo na razie używałem go tylko z goglami. Z bonusów jest jeszcze fabrycznie przygotowany slot montażowy na kamerkę więc nie trzeba kombinować z doklejaniem.
Z minusów - słaba wentylacja na górną część głowy i przedziwny sposób montażu wyściółki - trochę się trzeba nagimnastykować żeby to zdjąć do prania. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Materac ..... lekki i mały | Rychu72 | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 136 | 23.01.2023 19:41 |
Karpaty Ukraina na lekki off 13-16.07 | skwarek | Umawianie i propozycje wyjazdów | 0 | 01.07.2017 11:34 |
Lekki teren w Dzień Niepodległości | Pils | Polska | 16 | 19.11.2012 22:33 |