![]() |
|
Oprogramowanie, wyświetlacz, nawigacja Wszystko co tyczy się głównego wyświetlacza, oprogramowania motocykla, nawigacji i podobnych |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
CRF 1100 ATAS
![]() Zarejestrowany: Oct 2020
Miasto: Kraków i okolice
Motocykl: CRF 1100 ATAS
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 5 godz 47 min 26 s
|
![]()
Mam podobny zestaw z Zumo XT. Niestety też mam problem, by to ogarnąć. Nie umiem znaleźć zależności. Jedynie, wydaje mi się, że jest ciut stabilniej gdy telefon rozłączę z Cardo (zapomnij parowanie). Problemy się nawarstwiają jak podłączysz dodatkowo Android Auto kablem. Nigdy nie ma pewności co zadziała.
Generalnie najstabilniej działa cardo z nawigacją, zauważyłem też, że gdy ktoś dzwoni, to lepiej odebrać przez Zumo, z wyświetlacza, w innym wypadku połączenie jest odebrane, ale nie słychać, nie ma dźwięku |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1100L AS, Husqvarna 701 Enduro, KTM 890 Adv R
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 18 godz 16 min 20 s
|
![]()
Ja wprawdzie nie mam Cardo, tylko Sena i nie używam Zumo ale z parowaniem też trochę walczyłem. Generalna zasada nie może być zestaw słuchawkowy sparowany z telefonem tylko z CRF. Telefon oczywiście też sparowany z CRF. Czyli to CRF jest jedynym punktem wspólnym. Ja najpierw włączam stacyjkę, potem uruchamiam zestaw w kasku a na koniec jak się wszytko to połączy to podpinam kabel do telefonu aby uruchomić CarPlay. Taka kolejność daje największą szansę, że wszystko zadziała prawidłowo przynajmniej jeśli chodzi o 'moje klocki'.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
[P] Asystent google intercom cardo | nocny | CRF 1000 L | 17 | 23.06.2021 13:26 |
Cardo Scala Rider G4/G9 | robertG7 | Wszystko dla Afrykańczyka | 3 | 30.07.2012 16:37 |