![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2011
Miasto: Warszawa
Motocykl: brak
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 18 godz 51 min 54 s
|
![]() ![]() Chyba nie warto rozpowszechniać informacji za pomocą portali dezinformujących. Granice ze Słowacją, te mniejsze, już od dawna są pozastawiane zaporami betonowymi albo pryzmami żwiru. To samo jest na granicy Słowacko - Węgierskiej. Czynne są tylko duże przejścia graniczne. Takie z kontrolą celną. CF
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2016
Miasto: Bochnia
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 dni 19 godz 42 min 15 s
|
![]() Cytat:
Rozumiem ze da sie to przejechac gdzies poboczem ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 2 dni 17 godz 59 min 52 s
|
![]()
Od 5 lipca br. (od godz. 19.00) podróżni wjeżdżający na terytorium Republiki Słowackiej będą poddawani wzmożonym kontrolom sanitarnym.
Źródło Od 9 lipca obowiązek kwarantanny dla niezaszczepionych podróżnych. Źródło Chyba zakończyło się wypłaszczanie...
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Wrocław
Motocykl: CRF300L - zmiana z Husqa TE610ie
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 2 godz 21 min 42 s
|
![]()
Na początku czerwca przejeżdżałem przez tak "zasypane" przejście ze Słowacji na Węgry o tutaj https://goo.gl/maps/f7hhTV8wwMgWVCmVA
Wyglądało na zabezpieczone bardziej po amatorsku niż to na zdjęciu powyżej, wysypana zmienia z kamieniami ale bez barierek z leżącym na ziemi zakazem ruchu. Nikogo na miejscu nie było, nikt więc nie zatrzymywał, bez konsekwencji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Nasz kolega Bartek vel. Kołek. Smutne wiesci. | Fitsakis | Kołek | 6 | 29.06.2017 11:17 |