|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 11 min 23 s
|
![]()
Z Xmoto - praktycznie nowy bo koleś wymienił na Ohlinsa zaraz po zakupie nufffki sztuki w salonie /pasuje plug in play/. Mój pneumatyk pomijając strome zjazdy robił b. dobrze i też jest praktycznie jak nowy bo przebieg w okolicy 12.000 km., trafiła się okazja to kupiłem i potestuje, jak będzie lipa wrócę do ori Conti. Pierwsze wrażenie dupy nie urywa, jest chyba podobnie jak było choć muszę pokręcić nastawami i zobaczyć czy z wysokością da się coś pomotać /na dole jest jakiś gwint na którym chyba można regulować góra-dół wkręcając-wykręcając dolne mocowanie ale głowy nie dam bo przy zakładaniu tego nie rozkminiałem, mam wrażenie, że jest deczko wyżej jak było przy poprawnie ustawionej poziomicy na pneumatyku z tym jednak, że dzisiejszy test był w Crocsach więc nieco niemiarodajny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Projekt Challenge | myku | Inne - dyskusja ogólna | 273 | 11.06.2020 16:16 |
BMW GS Motocykl Challenge Nowa Dęba 29-30.08.09 | Mrwa22 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 4 | 27.08.2009 08:51 |
12-14 września - Bytom - BMW GS Motocykl Challenge | ramires | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 26 | 21.09.2008 08:58 |