![]() |
|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
przemieszczacz
![]() Zarejestrowany: Sep 2009
Miasto: Skierniewice
Motocykl: LC8, exc-f 250
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 3 dni 19 godz 30 min 15 s
|
![]()
Od niedawna zostałem szafiarką enduristan.pl i dzięki uprzejmości Darka mogłem przetestować wybrane produkty tej firmy w warunkach rajdowych na Baja Szczecinek.
Na pierwszy ogień poszedł zestaw hydracyjny czyli LYNDON'S HURRICANE HYDRO + bukłak 3L HYDRAPACK oraz doczepiana kieszonka energy pack. Plusy: - bardzo dobra jakość wykonania, materiały i szwy górna półka, nic się nie zaczepia i nie mechaci - system zapinania i szelek na jedną klamrę, wygodnie i ergonomicznie - duża, wodoszczelna kieszonka na telefon i drobiazgi - wygodne wkładanie i mocowanie bukłaka - od góry na 2 rzepy, zero suwaków - mieści się bukłak 3L mimo małych gabarytów plecaka - bukłak z izolowanym termicznie wężykiem wpinanym na szybkozłączkę - wkładka zapobiegająca sklejaniu ścianek bukłaka - pojemność 3L mega przydatna - kieszonka energy pack z neoprenu, batonik nam się nie rozpuści ![]() mieści się też do niej karta płatnicza, bardzo fajne przy szybkim tankowaniu Minusy: - brak izolacji termicznej wewnątrz plecaka, po całym dniu w słońcu woda w bukłaku może się nagrzać - mała ilość kieszonek na drobiazgi Co do ceny to 700zł za zestaw hydracyjny to sporo. Jednak nie napisałem tego w minusach bo jeśli ktoś szuka porządnie wykonanego i pomyślanego produktu, który powinien posłużyć latami to warto. Mam porównanie do foxa oasis 2L który kosztował połowę tego i po 2 sezonach już jest lekko zeszmacony i musiałem wymienić bukłak bo się rozszczelnił. Fox ma też niewygodny system szelek na milion pasków i kieszenie na suwaki które się zacinają od kurzu. 116433779_172675974370766_6639314985026558083_o.jpg
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Sakwy Enduristan lub inne bezstelażowe? | mygosia | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 24 | 26.07.2023 17:34 |
Enduristan prośba o opinie | Onufry22 | Wszystko dla Afryki | 2 | 23.08.2019 17:17 |