![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2015
Miasto: Maków Podhalański
Motocykl: XRV750->XR400
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 17 godz 56 min 37 s
|
![]()
Ja na worek crosso 40l naciągam pająka + 2 ekspanery gumowe. Dzięki temu szybko można coś wrzucić (siatka z zakupami, siatka ze śmieciami, butelka 1.5l, klapki pod prysznic...).
Tak naprawdę wszystkie te zaczepy mogą być upierdliwe przy odpinaniu, przewlekaniu sznureczków itp. a ściąganie pająka to 4 haczyki w kilka sekund ![]() Sent from my SM-J600FN using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
![]() Zarejestrowany: Jul 2017
Miasto: Helvetia (BL)
Motocykl: CRF1000L, H701 E, betinka 300RE, Tryplak 765
Przebieg: 43kkm +
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 40 min 14 s
|
![]()
Dzięki! Przerabiałem, ale to nie dla mnie.
To trochę skomplikowana opcja i nie do końca będę w stanie założyć ją jako jeden "plecak" chyba!?. Dwie komory były by idealne, ale bardziej chodzi o to żeby do jednej się szybko dostać, wyciągnąć aparat albo przeciwdeszczowa. W sumie to mogła by być i jedna, jeżeli można się do niej dostać na nodze. Rolowane zamknięcie jakkolwiek w pełni wodoszczelne, ale raczej jest dalekie od szybkiego dostępu. Tym niemniej dziękuję. Cytat:
![]() Cytat:
To dobry patent na lżejsze rzeczy. Mógłbym przypiąć pająka od spodu, ja to zawsze odwrotnie, tworząc dwie kieszenie po bokach. Wtedy nie ucierpiał by dostęp do głównej komory nawet, choć większość pająka wylądowało by pod torbą, ale w sumie to nie problem chyba. Trzeba znaleźć odpowiednio dużego pająka! Dzięki :-) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2012
Miasto: Bielsk Podlaski
Motocykl: AT RD07a
![]() Online: 2 tygodni 5 dni 8 godz 21 min 50 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
„Łicz beter, mister?” – XRV, XTZ i 406 po Turcji. [2010] | Beddie | Trochę dalej | 161 | 11.04.2013 13:21 |