![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
Africa on the Road
![]() Zarejestrowany: Aug 2016
Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1100
Przebieg: 400
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 22 godz 36 min 44 s
|
![]() Cytat:
Też byłem zafascynowany tymi ciuchami ale właśnie rok temu na targach miałem okazję przymierzyć komplet i okazało się, że rozmiarówka jest nie na moją budowę ciała. Ciuchy są baaaardzo obszerne. Ja jestem chudy i długi. Z tego co pamięta to kurtka XL na mnie pasowała po długości ale byłą tak obszerna, że mogłem drugą osobę jeszcze zmieścić. Żadna z mierzonych dotychczas kurtek innych firm nie była tak obszerna w stosunku do długości. Tak więc marka Klim niestety nie dla mnie... ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2017
Miasto: Ostrowiec Św.
Motocykl: CRF 1000 L;WR 250R;KTM EXC200
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 3 godz 32 min 8 s
|
![]()
Jeżeli chodzi o Klima, to Dakary różnią się krojem między sobą w wersji na buty i wpuszczane do butów. Mierzyłem obie i wybrałem wpuszczane w buty- bardziej skrojone pod szczupłą osobę. Zaliczyłem w nich szlifa po asfalcie i wszystko przetrzymały.
Porównując do Klim Latitude w których też jeżdżę, są extra przewiewne. Nie mają kieszeni na ochraniacze, jeżeli to cię interesuje, ale zakładam pod spód. Kupiłem na FC Moto za bodajże 700pln. Tą parę na buty odesłałem. Wszystko w tydzień. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
szybkie cross/enduro | Jasiooooo | Inne - dyskusja ogólna | 42 | 31.05.2011 09:11 |
Jakie buty cross'owe. | Artuditu | Archiwum | 59 | 28.04.2010 19:14 |