![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: mielec
Motocykl: pilnie sprzedam
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 5 godz 6 min 7 s
|
![]() Cytat:
SPOT1. Niezniszczalny Ciezki( do plecaka) 2x AA wytrzymuja 2 miesiace Trudny w obsludze. Tani SPOT 2. Bardzo fajny w obsludze Maly i lekki 3 zaprogramowane przez uzytkownika wiadomosci sms 3x AAA wytrzymuja 3 tygodnie Budzetowy Z obydwoch urzadzeni bylem super zadowolony. Uzytkowalem w Afryce, Ameryce Poludniowej, Azji Centralnej. Fajne jest to, ze jak jedziesz, to nie martwisz sie, czy jest zasieg, w jakim kraju jestes, znajomi rodzina widza, gdzie jestes. Codziennie rano wysylalem wiadomosc "wszystko OK", naciskalem traking i co 10 minut SPOT wysyla moj lokalizacje i ja udostepnia na mapie. Po zakonczeniu trasy wylaczam traking, naciskam znowu wiadomosc OK, rozbijam biwak, ide spac. Rodzina, znajomi, kobieta zadowolona, bo 2x dziennie maja ze mna kontakt( tylko w jedna strone, ale jakis jest) SPOT1 mial tylko ta przewage, ze baterie wytrzymywaly zdecydowanie dluzej. Ale dla przecietnego uzytkownika to i tak bez roznicy. Wynajmowalem obydwa spoty. I tak kazdy przed wyjazdem wkladal nowe baterie. I malo kto jechal na dluzej niz 3 tygodnie wyjazdu. Ma jeden wyjazd oczywiscie lepiej pozyczyc( Neno z forum pozycza za okolo 170 zl za miesiac) Dla swojej frajdy tez mozna miec, ale tak naprawde przydaje sie tylko na wyprawy tam, gdzie nie ma zasiegu telefonu. Jak jest zasieg, to i tak prawie kazdy co 2 dni wysyla sms do rodziny, nawet, jak to kosztuje 5 zl/smsa. Ja sprzedaje SPOT2 , jest zainteresowanie, srednio co miesiac idzie mi jeden. Ale ze swoich zrodel wiem, ze mniej niz polowa jest aktywowanych, a zdecydowana wiekszosc lezy w szufladzie jako fajny, nigdy nie uzyty gadzet.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Gdzie w Maladze wypożyczyć 250-450 cm3 ? | SikorP | Umawianie i propozycje wyjazdów | 6 | 18.01.2020 19:51 |
Wietnam kupic czy wypozyczyć 125? | Molek | Przygotowania do wyjazdów | 90 | 05.02.2019 08:43 |