![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Wejherowo
Motocykl: CRF1000L AS
![]() Online: 4 dni 4 godz 5 min 18 s
|
![]()
Jasne... nieporozumienie wyjaśnione.
Wczoraj mierzyłem model Montreal, pasowała. Dziś będę mierzyć Mondial 1.0 którą ściągają dla mnie z magazynu centralnego. Jeżeli przypasuje rozmiarowo, raczej się zdecyduję. W przeciwieństwie do naszych polskich marek Seca i Adrenaline (którym kibicuję i życzę im rozwoju adekwatnego do handlowych obietnic) brytyjska kurtka wyceniana jest na rynku nominalnie prawie 2x drożej (zatem zakup w cenie 560 PLN jawi się jako stricte promocja a nie tylko marketingowy bełkot). Oxford Mondial wydaje się być bardziej markowy w sensie solidności wykonania vide opinia Kolegi rkosa o Adrenaline. Jeśli ludzie z Oxforda jeżdżą na motongach w angielskiej aurze od lat 70”, za tę umiarkowaną kwotę jestem dziś gotów przypuścić, że mają wiedzę i zdolności, jak wyprodukować komfortową kurtkę motocyklową 3w1, która posłuży 3-4 sezony. Kurtka jest tylko w kolorze czarnym ale to wpisuje się w moją koncepcję black & white (czarny strój & biały kask). Jeżeli jednak oxfordowcy z czymś skrewią, zatrąbię o tym na forum - wątek do kontynuacji jest. Wszystkim Panom tymczasem dziękuję za porady i opinie, Dobrego dnia.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Manetki Oxford i inne - opinie różne (negatywne też) | MrHW | Wszystko dla Afryki | 265 | 21.12.2019 01:48 |
Oxford Ankara -kurtka,opinie | jacoo | Ciuch Afrykańczyka | 5 | 01.01.2018 20:15 |
Adrenaline Kid | dzinks | Ciuch Afrykańczyka | 7 | 17.03.2017 15:09 |