![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Miasto: Łódź
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 17 godz 14 min 51 s
|
![]()
Mnie osobiście w stronę hardware na androida ciągnie to co pokazują w PR7. Czyli tablet z opcją manualnego sterowania na kierownicy. Taki zestaw można kupić bo produkują zewnętrzne firmy.
Pytanie tylko co wgrać na ten tablet. Oferta Garmina jest prosta. Są miłośnicy 64, są miłośnicy Montany. Teraz widzę etrex 35 z ekranem z 64ki dotykowym. Albo chyba 32 który też ma 3 cale, ale dżojstik. Czyli coś mniejszego niż Montana, ale możliwe że spełniające wymogi. Do tego sporo mniej kosztuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2015
Miasto: Kraków
Motocykl: DR650SE
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 5 godz 5 min 23 s
|
![]() Cytat:
Rozgladam się powoli za czymś na moto + rower. Na rower potrzebne mi coś, co bez zasilania z zewnatrz wytrzyma 12-14h. Mogę wymienić baterię, ale wozić dodatkowy akumulator już średnio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Aplikacja na iOS lub Android z możliwością wytyczenia | jorge | GPS | 1 | 27.07.2016 11:48 |
Aplikacja na iOS/Android czytająca trasy gpx | Tomas_XRV | Zastosowanie praktyczne | 19 | 20.11.2015 17:17 |