| 
	 | 
| 

| 
		#1 | |

![]()  | 

Cytat: 

to zarejestruję się na innym forum. Wierz mi, mocno przesiewam informacje pojawiające się o tym moto bo wiele do tej pory (większość?) to szeptany marketing. Uważam, że spece od reklamy / marketingu wykonali kawał dobrej roboty dot. CRF1100. Widziałem chyba wszystko na YT i to w każdym języku   Przeczytałem wszystko co mogłem i co udało się przetłumaczyć. Wiadomo, najcenniejsze są opinie użytkowników ale te dopiero zaczynają się pojawiać. W grudniu jeździłem modelem z 2019 użyczonym przez lubelski salon i ... tak bardzo mi się spodobało ... i czułem, że 2020 będzie dla mnie jeszcze fajniejsza. Pogodziłem się z wadami tego moto, które dla innych wcale nie muszą być wadami. Podjąłem także ryzyko zakupu całkowicie nowej, niesprawdzonej konstrukcji, licząc że i tym razem się nie zawiodę. Termin dostawy był wstępnie deklarowany na kwiecień 2020 ale coś pykło i dostałem wczoraj.Czy się lubimy z lubelskim salonem? No ba! I to z wzajemnością - ja im zawiozłem taczkę banknotów a oni przywieźli mi świetną zabawkę.  | 
|
| 

| 

| 
| 

| 
		#2 | 

![]() Zarejestrowany: Sep 2013 
				Miasto: Lubelskie 

Motocykl: CRF1000 
Przebieg: 149 000 

Online: 1 miesiąc 2 tygodni 3 dni 7 godz 21 min 39 s 
				 | 

nie da się ukryć, że google chce wiedzieć..., ale honda mogłaby mi pozostawić decyzję co z moimi danymi będzie się działo w sieci. 

przypuszczam, że raczej iż jest to element konkurencji, być może google każe sobie płacić za taką integrację.  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#3 | |

![]() Zarejestrowany: Dec 2019 
				Miasto: Warszawa 

Motocykl: CRF1100L AS, Husqvarna 701 Enduro, KTM 890 Adv R 

Online: 2 tygodni 1 dzień 19 godz 12 min 37 s 
				 | 

Cytat: 

| 
|
| 

| 

| 
| 

| 
		#4 | |
| 

I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24 
			![]()  | 

Cytat: 

Gratulacje , niech służy, wozi doopę gdzie ci pasuje, daje banana na ryju i się nie psuje to będzie dobrze. Byle kolejna ewolucja nie nosiła nazwy CRF1200GS  .Wesołych Świąt życzę, radości z nowych maszyn i wspaniałych wypraw.  | 
|
| 

| 

| 
![]()  | 

| 

|