![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2009
Miasto: Niwy CBY
Motocykl: RD07a
Przebieg: 60+
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 9 godz 43 min 34 s
|
![]()
Problem mało afrykanski ale dotyczący 2 kółek i wyboru 125tki.
Co sądzicie o skuterze honda vision 110. Moto chłodzone wiatrem z wtryskiem paliwa na kolach 16'/14'. Sprzęt ma być dla małżonki (158 wzrostu z kategorią B) ma na nim stawiać pierwsze kroki po drogach w asfaltowych i gruntowych. Inne sprzęty które biore pod uwagę to: honda lead 110 (2008r na małych 12'/10' kółeczkach), kymco agility16+ romet white/black city. honda innova125 (tu jest problem bo są biegi... ) Z góry dzięki za wszelkie uwagi. Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wroclaw
Motocykl: RD04
Przebieg: 40.000
![]() Online: 3 miesiące 2 dni 46 min 4 s
|
![]()
Ja dodam tylko tyle,ten Piaggio na zdjęciu powyżej na pierwszym planie to mój Beverly 300 tourer.Mina kierowców puszek jak wyprzedzam przy 140 bezcenna.
Czas chyba zacząć ubierać ciuchy motocyklowe w trasę bo ten luz jest złudny. Skuter to coś zajebistego.
![]() |
#3 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Każda Honda, którą wymieniłeś ma bezproblemowy silnik i osprzęt, reszta to kwestia co się bardziej podoba lub znajdzie lepsze zastosowanie. Jeżdżę skuterami hondy 30 lat i nie mam powodów by pisac pierdoły. Takie Visiony w Romie widziałem z przebiegami 80/100 tys. na nie grzebanym silniku, wiec jakość jest.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Honda SH125 - opinie | Emek | Honda - inna niż AT & NAT | 32 | 09.05.2019 13:06 |