![]() |
|
Szpej turystyczny - Produkty i Porady Wszystko co potrzebne do dużej i małej turystyki |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Wrocław
Motocykl: Husqvarna 701 Enduro
![]() Online: 1 miesiąc 4 tygodni 15 godz 23 min 25 s
|
![]()
Zainteresuj się produktami firmy Aegismax dostępnymi na aliexpress. Może nie mają tak extremalnych parametrów technicznych jak cumulus czy yeti, ale może na Twoje potrzeby wystarczy. Do tego cena.
Jak na wyprawę w Pamir kupiłem model G1L: https://pl.aliexpress.com/item/32559...1ec65c0fydvxrP Ale ja zmarzluchem nie jestem. W zupełności mi wystarczył. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stary (P)iernik
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Świeradów Zdrój
Motocykl: XR400 , XR650L XL600V
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 39 min 10 s
|
![]()
Dla kobiety trzeba kupić trochę cieplejszy bo mimo ze z reguły mają wiecej cialka tu i ówdzie to inne są odczucia.
Też zmienilem na puchowy. Na lato styka 300 g puchu dla faceta Jako ze lubię kupowac na ebay.de to udalo sie kupić za polowe ceny nowke dobrej firmy
Ostatnio edytowane przez Franz : 23.08.2019 o 22:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Łomianki
Motocykl: tymczasem przerwa
Przebieg: stały
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 3 dni 10 godz 51 min 41 s
|
![]()
Od siebie mogę polecić śpiwory marki Snugpak. Jak się kiedyś bawiłem "we wojsko", to zarówno mnie, jak i towarzyszom doskonale się sprawdzały w trudnych warunkach użytkowania. Mam na myśli modele militarne (z cywilnymi nie miałem do czynienia). Mocne, trwałe, ciepłe i lekkie, można nawet spać w buciorach, bo są wzmocnienia. Jedną sztukę użytkuję już 7 rok i nie zamieniłbym na nic innego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Doradcom od śpiworów syntetycznych sugerowałbym przeczytanie pierwszego posta w tym temacie, a nie wymyślanie na siłę rozwiązań autorowi wątku.
![]()
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Łomianki
Motocykl: tymczasem przerwa
Przebieg: stały
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 3 dni 10 godz 51 min 41 s
|
![]()
Gdyby autor wątku nie potrzebował doradców, to by nie założył wątku. I nikt tu niczego "na siłę" nie wymyśla, tylko dzieli się swoimi doświadczeniami/spostrzeżeniami. Najwyżej autor nie skorzysta/oleje, a może przyda się komuś innemu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stary (P)iernik
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Świeradów Zdrój
Motocykl: XR400 , XR650L XL600V
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 39 min 10 s
|
![]()
Masz rację a moze i nie
Kilkakrotnie pytalem konkretnie na forum na konkretny temat I 95 % odpowiedzi na ten temat nie dotyczylo tego tematu ![]() ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Strefa, Zona, Зона... | chemik | Kwestie różne, ale podróżne. | 8 | 11.03.2016 10:18 |
Gdzie poleciała żona? - flightradar | Elwood | Kwestie różne, ale podróżne. | 1 | 21.06.2011 23:54 |
Czy zmnieści sie moja żona? | hero | Wszystko dla Afryki | 3 | 07.05.2008 10:39 |