|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2013
Miasto: Wrocław
Motocykl: Tenere 700
Przebieg: 81000
![]() Online: 2 tygodni 9 godz 51 min 55 s
|
![]()
Wracając do wr'ki i crf'y to różnice w mocy i w zawieszeniu są odczuwalne na korzyć Yamahy. Niestety największą bolączką tych motocykli jest brak mocy, o ile na szutrach, w lasach i na piasku jest ok otyle podjazdy piaszczyste i jest klops. Ja posiłku się zmianą zębatki zdawczej ale wtedy jest nieustane wachlowanie biegami.
Natomiast jako sprzęt turystyki OFF jest ok -ale po kilku modach ![]()
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 51 min 23 s
|
![]()
Na YT sa fajne filmy pokazujace co ,mozna zmienic.Od zawieszenia i opon do zbiornikow paliwa i filtrow powietrza i zebatek... To Kosztuje,ale jak widac sa ludzie ktorzy widza w tym sens i potem ciesza sie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2017
Miasto: prawie Kielce
Przebieg: znośny
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 9 godz 10 min 37 s
|
![]()
filtrow powietrza nie dotykac, chyba ze wiecie co robicie - tak samo airboxa. To sa dwie rzeczy ktorych sie nie rusza. Mnie kosztowaly takie zabawy remont silnika - bo przez nieszczelny modowany filtr i pociety airbox wlecial do silnika piasek. Utrata kompresji, spalanie oleju. W nowym moto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2017
Miasto: prawie Kielce
Przebieg: znośny
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 9 godz 10 min 37 s
|
![]()
amelinowe wzmocnienia, ochraniacze raczej ramy wygladaja tak:
http://zeta-racing.com/body_guard/fr...ard/index.html u mnie ta oslona przykrywa wgniecenie ramy od lewej strony. moze fote potem zrobie. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Zamiana hanbary Acerbis Rally II na oryg. białe osłony, ktoś chętny??? | Pirania | Wszystko dla Afryki | 4 | 21.07.2012 13:31 |