Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Warsztat XRV 650 / XRV 750 > Uklad paliwowy i wydechowy

Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów.

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 12.06.2019, 09:20   #1
matjas

matjas's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Brzezia Łąka
Motocykl: nie mam AT jeszcze
matjas will become famous soon enough
Online: 4 miesiące 2 tygodni 19 godz 39 min 18 s
Domyślnie

jeśli to tłumik to masz przegrody już pourywane i trzeba jak Artek pisze otworzyć w niewidocznym miejscu i spróbować mu zrobić sekcję.
inna sprawa, że też coś tam spawam ale jak Majowi zaspawywałem dziury w tłumiku w trójce, którą przelotnie miałem to w deklu, który jest dość gruby naprawdę nie było do czego się pokleić.
w srodku moze być jeszcze gorzej.

mam teraz do naprawy tłumik do gl1000 kumpla i tam jest to samo - gruz. czekam na jakiś czas, żeby to zrobić bo to będzie zabawa na 102.

szukaj używki leovince sbk jak chłopaki piszą. IMO nie ma lepiej brzmiącego wydechu w Afryce, nawet na pusto nie ma chamstwa a jest piękny bas. motad venom, którego wpuściłem w polski rynek dwie palety się nie umywa. tylko dolot ktoś musi Ci wysmerfować.

Zasady Postowania