|
![]() |
#1 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Wojtek do Kielc masz 1,5 h jazdy ludzi nie ma a stok jest dłuższy 😉 i do tego masz ich kilka w zasięgu rzutu kamieniem. Basen nie kosztuje 40 EUR za rodzinę na 2 godziny a nocleg znajdziesz taniej. Knajpy się poprawiły tak, że teges. Można się tłuc pół dnia na Litwę i pojeździć w tunelu tylko po co?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
Online: 0
|
![]()
No dobra
![]() Serio? Wpisane przed chwilą Google maps: 2:15. W sobotni poranek (zmiana turnusu) to 3 - 4h (to raz). Sprawdzone.... bo..... jeździłem do Kielc ![]() Emku Drogi... mówisz mi, że ludzi mniej w Kielcach niż w Druskinnikach. Odpowiem Ci: acha. Masz rację ![]() ![]() ![]() Misiu Drogi Kolorowy - szukałem, ba! Nawet płaciłem tak że teges ![]() ![]() Mhm ![]() ![]() ![]() Liczysz jak moja była żona ile ja wydaję na motocykl a ona na torebki ![]() Na Litwę dojechałem w 4.5 h (z postojem). Do Kielc w sezonie jechałem.... 4. (dwa lata temu). Rozumiem, że te pół godziny to różnica pół dnia ![]() 1) Taniej, 2) NIe ma ludzi, 3) Stała pogoda (nie muszę brać plecaka z ubraniami dla dzieci, 4) Stok w rewelacyjnym stanie (vide pkt 2) 5) 200 metrów od parkingu do stoku 6) i inne opisane w poscie. Co do cen: http://sabatkrajno.pl/cennik/cennik-zimowy/ Zobacz, że za trzy osoby na 3 godziny płacę 150 PLN. przy 39 Euro to już różnica.... może kilunastu złotych. A ludzi mniej ![]() Ja Ci nie zamierzam udowadniać, że Litwa lepsza dla Ciebie. A Ty próbujesz mi pokazać, że Kielce lepsze dla mnie ![]() Ostatnio edytowane przez wojtekk : 12.02.2019 o 18:35 |
![]() |
![]() |
#3 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Wojtku nie będę się spierał ale wyjaśnię. Ostatnia trasa W-wa - Kielce 1,35h (busem).
Ja nie mówię o Krajnie. W Kielcach masz 2 stoki w mieście - Telegraf + Skocznia. Pomijam Krajno, Niestachów, Tumlin etc. W mieście ludzi nie ma. Zjeżdżasz i wjeżdżasz. Za apartament w Kielcach na tydzień zapłacisz 2 koła lub nawet mniej. Co do knajp to mówię o tych w mieście a nie barze pod wyciągiem. Również nie zamierzam ci nic udowadniać . W Druskiennikach byłem w zeszłym roku 2 razy i to zajebiste miejsce , nie neguję. Mówię tylko o innych opcjach. Ale z innej beczki w ramach tematu ośrodek narciarski. W tym roku pokusiłem się pojechać do Bukowel UA. I powiem tak. Tam jest zajebiście. Najlepszy ośrodek narciarski w jakim byłem. Może dlatego że lubię polski Szczyrk, jazdę po lesie a nie alpejskie lodowce i jazdę po odkrytej patelni. Apartament na tydzień kosztuje od 1000 pln. Żarcie zajebiste i po taniości. Nie wspomnę że na stoku bania kosztuje połowę ceny herbaty ![]() 18 wyciągów, snowpark, trasy do freeridu czy skitouringu, ok 80 km tras narciarskich. Brak kolejek, ogromne parkingi, aquapark, banie wszędzie. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony tym ośrodkiem. Mankamentem jest dojazd - bite 5 godzin od granicy ale uważam że warto. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kto z Czarnuchów jeździ na trialu i ma ochotę na zabawę?;) | Pirania | Umawianie i propozycje wyjazdów | 16 | 29.08.2018 08:59 |
Na co patrzec przy zakupie Trans Alpa? | Tymon | Inne - dyskusja ogólna | 34 | 27.08.2015 09:05 |