![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
![]() Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 8 min 6 s
|
![]()
Nic się nie opłaca brać w salonie, taka prawda. Żeby te graty przynajmniej były super jakości...ale niestety nie są. Ja z NAT wziąłem tylko rękawiczki Spidi/Honda (i to się opłacało
![]() Na pewno nie warto: 'gmoli' (co najwyżej mega drogie wieszaki na halogeny, nic nie chronią), manetek (ciągle się sypią, Oxfordy kosztuję poniżej 200zł). Wysoka szyba - wolę deflektor, centralka aftermarketowa kosztowała mnie coś ok.400zeta (działa tak jak powinna), montaż gniazdka jest prosty (miejsce jest przygotowane), a przy okazji poznaje się budową swojego moto. ![]() Poczytaj dział dla CRF1000 to się sporo rzeczy dowiesz, warto!
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2017
Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1000D
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 19 godz 38 min 47 s
|
![]()
Ja wziąłem ori, karol (nasz forumowy kolega) obiecał, że honda poprawiła i już się nie sypią.
Poza tym wziąłem jeszcze centralkę i gniazdo zapalniczki. Resztę będę dobierał jak będzie potrzeba (wysoka szyba, gmole). "Halogenów" LEDowych raczej nie potrzebuję, bo nocą po krzakach się nie szlajam, ale pewnie brałbym oryginalne ze względu na homologację (Europa panie) - tutaj musiał bym poszukać/doczytać jak to jest z ta homologacją. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 51 min 23 s
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
![]() Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 8 min 6 s
|
![]() Cytat:
![]() Nie mam u siebie nic z ASO: płyta pod silnik Bumot + gmole OM (ok.1700zł), klamki i poszerzenie stopki z Chin (ok.100), dźwignia biegów Zeta (ok.150), tłumik Ixil (poniżej 1000), centralka Constands (ok.450), zamiast wysokiej szyby deflektor z forum, handbary plastikowe z KTMa (690/990 zostały mi po którymś - wymagały lekkiego dopasowania, nowe ok.200), osłony chłodnic Mady, nawi Lark 43AT (120zł), płyta pod bagaż od Lepiego (została mi po 690), manetki Oxford (ok.200), gniazdko noname (miałem takie samo w każdym moto i jest sprawdzone/szczelne - miałem 1 na zapas), kanapa podwyższona Zet... Popytał bym w ASO co jeszcze mogą zaoferować poza oryginalnymi gratami...czasem mają dostęp do innych producentów i można fajną cenę wyrwać przy zakupie moto...
![]() |