![]() |
|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
Zobacz wyniki ankiety: Kolor polaru | |||
zielony butelka |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 40.00% |
czarny |
1 | 20.00% |
czerwony |
1 | 20.00% |
szary |
1 | 20.00% |
hi-vis yellow |
0 | 0% |
hi-vis orange |
0 | 0% |
szary |
0 | 0% |
Głosujących: 5. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#181 |
![]() |
![]()
A te wymiary są do bluzy czy człeka? Bo niemożliwe, żeby za każdym razem mi wychodził rozmiar S
, bo M i L to worek jakiś z +20 cm Czy jak pasował mi stretch od Emka w rozmiarze L, to tutaj też brać L? Różnice między S, M i L są nieduże |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Radio, czytaj co napisane. Wymiary wyrobu gotowego czyli polaru a nie człeka. Power stretch to inna konstrukcja dopasowana. W razie problemów pisz do Konrada to pomoże.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Wysłane, odebrane. Mała uwaga - w formularzu jest mowa o atf. Aby na bluzie nie było atf a fat
|
![]() |
![]() |
#184 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Dabrowa G.
Motocykl: RD07a DRZ 400E
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 10 godz 6 min 16 s
|
![]()
Jeszcze jedno pytanie bo nie wiem czy to tylko ja mam z tym problem, chodzi o długość rękawa bo mnie wychodzi 62cm mierząc rękę jak również wszystkie polary które posiadam. Dodam że do małych nie należę bo mierzę 185cm i normalnie noszę xxl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
![]() Zarejestrowany: Nov 2013
Miasto: Warszawa
Motocykl: loading...
Przebieg: wtv
![]() Online: 3 miesiące 4 dni 14 godz 12 min 20 s
|
![]() Cytat:
jak podszyty jest ten polar? Ma jakąś podszewkę czy od wewnątrz też jest... polarem? Od tego uzależniam do czego posłuży. Być może bez sensu pytanie ale porządnego polaru w życiu nie miałem. Rozciągliwe szmaty owszem. Pozdro.
![]() |
![]() |
#187 |
![]() |
![]()
Hmm, mam 183 wzrostu noszę L-ki czasem tylko XL jeśli luźne chcę. W L-kach mam 64-66cm długość rękawów, a XL to 67-69cm... Mierzysz po zewnętrznej, jakby "od ramienia" do małego palca na dłoni? Połóż jakąś bluzę na ziemi i od szwa na ramieniu (nie od pachy) zmierz długość do końca rękawa. Daj znać to się zgadamy jeszcze..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
![]() |
![]()
Hej , to jeszcze jedno "techniczne" pytanie , czy wiadomo jak zachowuje się ten materiał po praniu , czy się kurczy , rozciąga a może nico się nie dzieje. Pytam bo mam ,zdziebko ponad 190 cm wzrostu i z tabelki i z pomiarów wychodzi że powinienem zamówić L-kę.
Z góry dzięki za odpowiedz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
![]() |
![]()
Polar się nie skurczy, ani nie rozciągnie. Rozmiar będzie taki sam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
jesień, zima, Polary | zombi | Wszystko dla Afrykańczyka | 12 | 03.09.2008 13:00 |