![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: May 2016
Miasto: radom
Motocykl: crf 1000A->790advR/drz 400e
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 17 godz 30 min 33 s
|
![]()
Tez podobnie szukam, tylko ze ja na spokojnie...już od roku! przymierzam i przymierzam. Nie ważna jest dla mnie membrana i tak zakładam Wupeka na wierzch (kurtka+spodnie).
Najlżejsze jak dla mnie były twory SPIDI (raid, 4season itp.) kurtki ważą coś około 2,5 kilo. Ale coś mi nie pasowało. Jak więcej się ruszałem i miałem plecy szersze to już wychodziło że to taki włoski krój (modny chłopięcy). Materiał mięciutki ale... ....Tactel jeszcze bardziej miękki i fajniejszy w dotyku. Więc mierzyłem modeke panamerice - wygodnie, jakby troszeczkę ciężej niż Spidi ale w ogólnym rozrachunku lepiej. Mierzyłem Shime horizon - materiał równie miękki i przyjemny, cena 2 razy tańsza, tylko znowu mi trochę krój w plecach nie pasował. Na święta liczę że przymierzę rebelhorna patrol. (fajnie rozplanowana ale może być ciężka). Pewnie wybiorę coś z Tactela z dobrą wentylacją , albo przeprosze się z którążą z kurtek Shimy (jak miało by być budżetowo). Ot takie rozkminy. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kurtka/spodnie STR Graffiti | Marcin SF | Ciuch Afrykańczyka | 12 | 16.06.2009 22:34 |
spodnie kurtka RIDER | fazi | Ciuch Afrykańczyka | 21 | 22.01.2009 19:35 |