![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
880220111
![]() Zarejestrowany: Feb 2011
Miasto: Malawa k/Rzeszowa
Motocykl: XR 250R,XR 650R
![]() Online: 3 tygodni 16 godz 39 min 35 s
|
![]()
Kur... chłopy rok ponad mam w busie i w osobówce,problemów nie ma,jak jedzie koczot w obnizonym aucie to nawet świeczka go bedzie oślepiac...
Nie mrugają,kilka razy jakiś debil mrugną ale to z tego powodu że wydawało mu sie że auto na wzniesienia ma wjeżdżać w poziomie... Jazda po PL SK HU A IT SLO,Znajomy AT Był na Litwie Białorusi i sie nie skarżył.. Jak policzyłem że osrane Osram Night Braker palą się systematycznie co 3 miechy to wyszło 240zł za 4 komplety na rok,za ledy wtedy dałem 360zł za komplet i rok przetrwały czyli wyszły 120zł drożej...dziś ledy są tańsze czyli różnica jeszcze mniejsza... Jadę w trasę to chcę widzieć gdzie jade,na dzień dzisiejszy w masterze 2003 rok nie mam w lampach tradycyjnych żarówek wszystko led i nic sie nie przepala.. Pobór prądu jest też wyraznie mniejszy.. I nikt mi nie mruga chyba że jadę na długich,ale i wtedy nie mrugają tylko poprostu staja bo jeszcze sa dopięte 2 halogeny ledowe po 50 wat każdy i wtedy nastaje jasność..
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
xenony... halogeny.. | marecki999 | Wszystko dla Afryki | 22 | 01.01.2014 13:44 |
Halogeny zapalające się z długimi (pass) | janeksok | Układ elektryczny i zapłonowy | 1 | 01.08.2013 00:28 |
halogeny przeciwgielne do RD 07 | Kiemlicz | Wszystko dla Afryki | 62 | 11.12.2011 04:42 |