![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2013
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 16 godz 13 min 18 s
|
![]() Cytat:
Aha, jeszcze jak jest z tymi ochraniaczami barków , faktycznie pic na wodę czy zdają egzamin i maja szanse cos uratować w ekstremalnej sytuacji? Pozdr.
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() |
![]() Cytat:
Z wad vs zbroja to musisz dokupić dodatkowo ochraniacze łokci, no i chyba zbroje szybciej się zakłada i zdejmuje. No i myślę, że w kwesti bezpieczeństwa to dobra zbroja zdecydowanie wygrywa, więc nie ma co porównywać, niestety coś za coś.
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Misiek (mój Tata) kupił ostatnio Body Protector 5.5 w rozmiarze S/M. Ma 180 cm wzrostu, ale bardzo bardzo szczupły. Moim zdaniem tył kończy się trochę za wysoko nie chroniąc dołu części kręgosłupa.
Jeśli ktoś ma rozmiar L/XL mógłby zmierzyć długość plastiku wg. poniższego: ![]() Kupuje do tego spodenki, aby zabezpieczyć kość ogonową. Zastanawiamy się czy nie kupił rozmiar który ma krótszego żółwia. Ale całość idealnie się układa. Ostatnio lataliśmy cały dzień off i spisało się super. Ma ktoś z was ten model i mógłby napisać jakie ma odczucia\opinie? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
TTR600 vs TT600 vs XR600 Pomóżcie | Artuditu | Inne - dyskusja ogólna | 10 | 13.07.2011 08:06 |