![]() |
|
Układ elektryczny i zapłonowy Montaż, demontaż oraz kontrola elementów jak: alternator, akumulator, regulator napięcia, CDI, okablowanie, światła, bezpieczniki, przełączniki, światła stopu, czujnik nóżki bocznej, wiatraki, klaksony, tripmastery, kontrolki, rozruszniki i kierunkowskazy. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#16 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Motocykl: nie mam AT już
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 8 godz 19 min 9 s
|
![]()
no nie mam siły już do tego motura
![]() pompe rozebrałem, jak w afripedii, to co ujrzałem przedstawiają zdjęcia.... (ostatnie zdjęcie pokazuje styki po oczyszczeniu papierem toaletowym...) czy ta pompa się jeszcze do czegoś nadaje? na wypalone to one mnie nie wyglądają Poskładałem motur, na ssaniu zapalił. Pochodził chwilkę i zgasł. Już nie zapalił. Kręciłem rozrusznikiem. Odkręciłem świece i ku mojemu zdziwieniu świeca okazała się sucha ![]() błaaaaagam pomóżcie bo tu za oknem ciepło a ja siedzę brudny w garażu ![]() ![]() synchro gaźników będę mógł sprawdzić dopiero w przyszłym tyg, muszę zakupić odpowiedni sprzęt do tego ![]() po za tym nie mam nawet jak zrobić tej synchronizacji skoro motur nie odpala ![]() edit czy można próbować zapalić Afryke bez pompy ? Ostatnio edytowane przez Dzieju : 08.02.2013 o 22:06 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Problem z CDP?! | killjoy | Przygotowania do wyjazdów | 2 | 13.06.2014 10:56 |
problem z deflektorem | SARACEN | Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki | 16 | 27.07.2012 19:35 |
Mam problem | Lewar | Układ elektryczny i zapłonowy | 48 | 11.03.2011 10:43 |